Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Friday, July 3, 2009

smlm gado hr ni bek...sok??

::Salam::

Hi uall..
smlm kan de entry yg er..agak emo yer kwn2
so hr ni taknk emo2 lg ye..
sbnyer kami sudah berbek2 yer..
disbkakn kami sudah brbaik2,
kami telah mempergikan diri,
menengokkan wayg..cite ape ye kwn2..
IEC AGE 3..
sgt seronok mentengok ini cite ye..
nak sy citekan ke sinopsis??
ok ckit sj ye..
nant diorg ni jmp dinasour..
ok..nant g nengok sndri ye..
ngeh..ngeh

dan juga..smlm kami telah menshoppingkan dr ye
dgn tdk sengaja membeli perfume dr adidas ni ye..
diulangi tak sengaja(alsan je ni)
sbnyer de promotion ye.

7 comments:

Nurul aIn said...

tak tgk gih cite ni..
tggu cd kowt!huhu
jgn emo2 :P

Naniey said...

ngeh..ngeh..tak emo da ni..heheh..owh..ok gak tgok cd..leh lyn ramai2 kat umah kan

d i D a_LittLeBaby said...

sis naniey,

esuk kita tak tahu lagik..koz perjalanan kita terlalu jauh lagik..hahahha..wahhh...!!

miss u..

Naniey said...

hehehe..yup dida...kite hy merancng..hehehe

meo188 said...

wah, ice age 3 dah kuar ke?

my favorite ;D

Naniey said...

dah start 2 july hr tu lg meo..hehehe

ije said...

waa.. suka tengok animation movie. best. kan?