Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Friday, July 17, 2009

I'm ok

::Salam::

maaf la entry sebelom ni agak emo dan sgt tak de kosentrasi mau berblog..
jiwa kacau..

lau ikutkan wedding date kami lg another 2 month n 5 day..
but rase mcm dkt sgt da..kuang..kuang..
itu yg stress rsnyer..lg2 tmbh dgn tgh bln ni..
ppuan kan..phm2 jer la..

gejala yg paling aku tak gemar..
mesti hormon pon tunggang tebalik..
mood plak mcm api, mrh sn mrh cni,,aish..
sgt2 tak tenteram
sori gak tuk blogger len yg berkunjung ke blog ni,
tp takde antry..

4 asna - sis ok dah ni..thanks coz care bout me..terharu..sob..sob
4 dida - miss u too..hope dida ok yer..

tuk sesape yg bg smgt n nasihat thanks again..sob..sob..terharu sgt2
biasela..menuju hari bahagia..mmg stress..lg2 da makin dkt..

2,3 hr ni mmg agak bz la..
weekend pon bz gak..
ye la menggandakan tenaga la..
sb seme bende by handmade,,
penuh bermakne ..wink..wink..

bile seme brg kite buat sendri,
terase bahagia n puas ht even tak cantik..wakaka..
plss jgn kutuk k.. :)

nanti smp masa akn tunjuk brg2 yg dibuat sendri tuk hr bahagia..
taknak sshkan sesape n taknk membazir..
meminimumkan penggunaan duit dah tenaga org lain..
perkahwinan yg budjet la katakan..
bukanlah bermakna kedekut..tp bukn sng nak realisasikan impian
yg mungkin tak tercapai dek akal,
lg2 guna duit sdn bhd..mmg tak nak campur dgn elaun pa&ma
so kn la pandai bhagi2..
mn bhgisn hntrn,kenduri,brg2 lag..baju pelamin
tu pun lau kami terbukak ht nak bersanding..
lau tak kami save duit pegi honeymoon jauh2
leh shopping..hahaha..gile mt $$$

ok la..nanti smbung..mau g popular cr barang..

see ya

glitter-graphics.com

10 comments:

ainiayu said...

bagus la naniey dh ok...cabaran tu dik...nnt klu dh selesai sume...ingat balik pasal ni mesti tersenyum sendiri...
bagus gak sbb wat kebykkan brg2 majlis sendiri...kepuasannya susah nk cerita..akk dulu pn camtu gak.langsir,bunga telur,gubah hantaran dll sume wat sendiri...bkn kedekut tau cuma seronok walaupun kelam kabut....hehehe...

~ceRRy beRRy~ said...

cian akak..
xpe2.. bila dh tiba masanya..
mst akak rasa lega sgt2 sbb usaha akak selama ni akan berakhir..
jadi akak jgn pts asa yek...

tp....
rehat ttp kena ada tau tau..
nnti x berseri plak bakal pengantin..
hehehe...

Naniey said...

to kk aini - tu la kak..pnt mmg pnt..tp rase berbaloi wlpon tak brape cantik..heheh

Naniey said...

to ifa - insyaAllah ifa..akk igt psn ifa n akk tak putus asa..heheh

ije said...

kuatkan semangatmu dear! =)

selamat jadi bakal pengantin. =D

IxoR@ said...

Dugaan...kena hadapi dengan sabar dan kuat semangat....

Cool....org nak kawin ni mmg jiwanya bergelora mcm tak keruan.....

meo188 said...

wah, D-day makin hampir...

mkin panass... huhuhu...

lepas hari raye ker?

Faarihin said...

wah.. tak lama agi dah tu.. pejam celik... pejam celik.. tiba jua hari yg dinanti2kan.. time sbelum hari tu je mmg akan pnat.. bile dh lepas.. gerenti leganya.. huhuhu.. ckp mcm sy ni dh brpengalamn je.. huhuhu..

aleena said...

wahh lagi 2 month++ je da nak kawen..

msti excited kan:)
may everything run smoothly ya:)

asna cute said...

Syukur alhamdulilahhh~

nanti time asna lak.. asna mint apendapat sis yea.. mcm ne nak tangani strees okey~ hehe =))

Siss!!!
welcome back okey!.
Chaiyok Chaiyok~