Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Thursday, July 9, 2009

lega da ckit

::salam::

lega da ckit coz bykla progress pasal wedding nant..
takdela kelam kabut sgt kan..
just tgu conform btl2 n mak tarikh tu je..
lau mak ckp conform..

sng cite..
seme leh setle..
da de tarikhnyer tp my mum nak telek pe ntah..
org2 tua kan byk pntg larangnyer..
die risau lau hr tu hr panas(bkn panas terik k)
nanti seme org asik gado je..
lau kn hrnyer boros (bkn g shopping k)
lauk kenduri tak ckup even wat byk mn pon..
mcm2 la..aku ikut jer..
die ckp ye..ye la aku..ahak..ank yg bek ni..

so tungguuuu..siap kad je..
akn diedarkan..muleh??
ahaks..
ni nak cite ckit..hr ni bertuah ckit..thanks ija erk
sb dpt awrd dr ija - the hilarius ija
ye ke tak eja tu erk..heheh
so kn la jwb soklan ni dulu...

(1). 5 FAKTA MENARIK PEMBERI AWARD INI

-kenal die kat blog..tul tak ija

-blog die come

-friendly

-sgtla baik hati coz die bg aku award ni

- seorang perempuanla..ehehe

(2). SETIAP BLOGGER HARUS MENYATAKAN 10 FAKTA ATAU HOBI DIRI SENDIRI SEBELUM MEMILIH PENERIMA AWARD YANG SETERUSNYA
- suke novel,teddy bear,coklat,eskem
-seorg ank perempuan
-bakal berkahwin dgn pojaan htnye
-berumur 24 tahun lau ikut taun..lau ikut bln br 23 heheh
-ade 2 adek lelaki yg agak sengal
-ade lesen memandu tp takut nak drive kete..wakaka
-sgt tidak suke org memakse
-sgt tidak suke bergayut n tepon
-suke berkawan n seme org



(3). ANDA PERLU MEMILIH 10 PENERIMA AWARD SETERUSNYA DAN DESCRIBE TENTANG MEREKA
ala..nk bagi sape ni..
aku bg kat seme org erk..

10 comments:

d i D a_LittLeBaby said...

okies la tu sis...nanti tak lema kabt kan...kiterorng hari itu punmcm tu gak..pelan2 buat..nanti time hari sabtu ade skit2 je..ahad lagik la..tapi ade gak la kelam kabut tu..tapi tak la sekelam dan sekabut mana pun,..

Naniey said...

hehehe..tu lah..tp akk rase cam takckup ms plak..lau ikut tarikh yg dibancgkan hr tuh

d i D a_LittLeBaby said...

owhh..akak ni rancang nya dalam bulan berpa???

Naniey said...

heheheh..bln 9

d i D a_LittLeBaby said...

owh time raye yeee..hihihi...

leh ar dida g stu...cehhh..hahhahha


tak pe satu saat nanti...

Naniey said...

heheheh..InsyaAllah

ana Yg Ceria said...

bulan 9 bulan puasa tue..heheh bersabar je la..hope hapy

asna cute said...

hoyeh hoyeh!!! nak tau tarikhhh!!
sis nti anta kad awal sebulan ek.. boleh asna masukan dalam diari terus book date sis tue hehehe.

Pok pak pak pak pon pon pon
Bunyi kompg yg tak berapa nak jadi hehehe =))

Ish seronok yea.. xsabar lak tgu turn asna hehehe gatai!~

Naniey said...

hahahaha sbr asna..nanti tibe msnyer k...nanti akk bg tips kat asna lak..hehehe

meo188 said...

yea yea kawin :D