Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Friday, July 31, 2009

knp sensitip sgt??


glitter-graphics.com

::Salam::

knp la aku ni sensitip sgt..
ckit2 nak sentap..ckit2 nak senyap..aish..

alkesahnyer mcm ni,
gaji dah masuk..so nak cucuk duit lor..
cucuk2 punyer cucuk..
tukar atm...atm sblh plak..
tak kuar duit..tau..
geram giler..kad maybank lak wat hal..
da hlg sbr..kuang2..masuk kete baling kad..haha..
Mr tunang pandang jer..mulut takyah ckp ar..bising..
pas bising2 aku pun snyp..

Mr Tunang drive g bank len lak..
dah la jem..hr jumaat kan..
g Affin bank plak..2 kali wat tak mau gak..
Mr Tunang dtg mengejut..
***de la ayt buat aku terase**..
aku kuar tinggal kad kat die..biar die je buat..
nanti tak pasal2 aku mrh die..snyp lagi.

plan nak g tmpah kad..dah jd lambt..
MrTunang miss smyg jumaat..
satu hal...g kedai nak tmpah..bincang itu ini..
***de lg ayat buat aku terasa**snyp..
da setel byr deposit..masuk kete terus balik ofis,.
tanpa lunch...

senyap lg...takmo ckp..
da cntrol taknk marah, taknak sentap,
tp erm..knp mesti de ayt yg buat aku terasa??
letehla..asik nak terase n snyp ni..
bile aku terus terang mesti die lak
tunjuk muke seyes..
paling tak suke muke tu..

hurm..


8 comments:

asna cute said...

Adoiii~
nie ker yg dikatakan dugaan bertunang huhuhu =((

Siss jgn sentap2 yea.. tabah kan hati tau.. anggap jer semua tue dugaan tau huhu =((

Cian mr F kang nanti dia majuk wo huhu =((

Sis try relax jer okey.. tarik nafas dlm2 tau..

*takut yea asna pun terkena jugak huhuu =((

naurah makwa said...

jangan sensitif2 sangat..

ana Yg Ceria said...

ala siannyer sabar yer la..dugaan semua tue..beli jer online kat kadkawincun.com..cantik2 kad dia murah2 lakk tue..xpyh susah2 nk drive cari kedai wat kad kan sonang heheh..

ainiayu said...

sabo dik...jgn tensen sgt...angin org pompuan ni tk leh ikut sgt...kdg2 kita menyakiti hati org tersyg tanpa kita sedar....bila angin dh elok rasa nyesal sgt...klu die phm tk pe tp klu tk, itu yg jadi gado lak...sabo ye....

LuVidA^^ said...

saba ek..naniey..jgn geram2..

~ceRRy beRRy~ said...

aduhai....
cian kat akak..
mcm2 dugaan plak nk dekat2 bersatu nih..
akak kn manyak2 sabar ek..

jemarisepi said...

HIHIHIHI....BIASALAH TUH KAN..ADER TIME KAN KITA X TAU KENAP KITA KENA SENTAP..TOL TAK...PERTUKARAN HORMON ORG KATA...LAGI SATU KEKADANG KITA LAM AX KEA MARAH DEK ORG SO KITA WAT PERANGAI LAH..HIHIHI

d i D a_LittLeBaby said...

salam sayang sis..
haiyoo....apesal tu sis..sabar2..bawak2 bertenang..mungkin g=dugaan nak kawen kot..kak ain pun mcm tu gak kan...ade sensitifnya...hihihi....


dun wory be happy...