Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Tuesday, July 14, 2009

Kotak2

::Salam::

Smlm kuar n MrF tujuan tuk mncari brg2 untuk wedding..
jln2 kat ecm ..masuk living cabin,
kuar..heheh servey punyer servey..jmpla brg yg dicari.
takleh la publish kat cni,
nanti hr tersebut br leh tgok k..
pas dpt brg tu..g mkn..KFC..
cube menu br..chessy ckenroni..
erg...leh la..tk gemar sgt la..
lau pasni de org ajk mkn pon..taknak..

Then korang tgok kat ats ni,
come tak?sesuai ke tak wat sevinior ltk dlm goody bag..
MrF ckp cantik...
korang rase??


5 comments:

asna cute said...

Goodies tue tuk kanak2 ker org dewasa.. ker tuk semua orag..

pendapat asna tak sesuai la sis.. sbb nmpk mcm sis nak bg kat best frieds jer..

Eh dalam dia isi apa ek? nmpk mcm bantal dalam tue~

Naniey said...

knk2 bg gula2 jer...tetamu akk bg goody len..

akk igt nak bg kat kwn2 akk jer..tmbah yg dah sedia ade

~ceRRy beRRy~ said...

cantik.cantik.
yg ni mst de lam bag ifa nnti..
tau tau tau...
hehehehe...

IxoR@ said...

Okey la tu...kanak2 bagi gegula & cumi2...org dewasa bagi goody

Ermm....bila la hari bersejarah tu...

meo188 said...

erm, warna hijau dan merah... unik jg