Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Tuesday, July 21, 2009

indahnya mimpi

::Salam::

diy coklat??hurm..

mampu ker..korang tau tak kat mn2 website
yg de cr2 nak buat coklat??
aku nak wat hantaran coklat tp buat sendri..
heheh..wahhh..teruja la pulak rasenyer..
hehe..lau tau link kan eeeerk...

tu cite sampingan yo..

mlm smlm aku mimp..
sgt2 indah..heheh...rasa2 mcm tak bangun..
sbnyer dlm mimp tu..
aku dpt baby kembar..kembar 4..lelaki..
wahhh...hahaha...nonsence erk..

family sblh mak n ayah aku takde lansung twin..
so harapan nak dpt twin mmg jauh sgt la.
hehehe..tp lau rezeki tuhan nak bg..
Alhamdulillah kan..

sekali jer bersalin dpt 4 anak..
lg skali 8..hahaha..2 kali ckup ar kan..
haish...merepek nyer kamu nani..

pegi buat keje

9 comments:

miss_eliana said...

twin?
wah2.. amin! ;)

erm..penah jupe website yg wat choc.. tp xingt dah link die..
nnt if jupe, i gtau kay..

Naniey said...

thanks eliana..heheh

asna cute said...

Alamak asna xtau la sesapa yg wat kek.. or coklat tue.. hmmm sapa ek.. klau cup cake mmg ramai la tau..

Tapi, idea nak wat coklat love sgt unik la sis! sbb dlm gmbr tue cumil gilos!~ I likee~

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

acuan coklat ini ade jual kat kedai..
then naniey just beli coklat cairkan dan masuk ikot acuan coklat yang macamner nanie nak laa.. hee~ ni cara akak sendiri.. menjadi je.. akak pakai cadbury n cairkan je.. kalau nak badam je letakkan je badam...

Naniey said...

hehehe..yezza...sgt sweet...

Naniey said...

ye ke akk..wahhhh..senangnyer..nak cube..nak cube..,me acih kak..ee..tak terpikir lak..hahahah

SheQeEN thinks.. said...

comelnye perut baby pink tu. picit an baru tau. =3

~ceRRy beRRy~ said...

wawawa...
akak mimpi smpi xmo bgn ek!
bgs gak tuh dpt kembar...
mst cumel kalo empat2 pki baju same kaler ngan mak ayah. hehehehe...

ainiayu said...

ape yg nani pk sampai leh mimpi camtu????lawak la....hehehe....