Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Thursday, July 23, 2009

d.i.y wedding card atau tempah

::Salam::

hi just nak mintak opinion..

should i diy my wedding card atau..
tempah jer erk??

rase cm nak wat sendri la
tp...de gak rase nk tmph..

9 comments:

asna cute said...

bg asna tempah bagus sbb sis dah byk sgt brg wat handmade takut kang byk benda yg tak siap kang.. susah gak huhu =(

Pape pun keputusan ditgn sis yea~

misa said...

salam..

nak buat bleh.. kalau wedding lambat lg.. my fren buat sendiri 1 year before nikah :D tp mmg gojes la kad dia..

kalau dah tinggal 2, 3 bulan better tempah.. masa yg ada bleh digunakan utk buat2 mende lain/preparation..

btw, jgn antar tempah lmbt2.. kadang2 kedai amik tempoh 2 bulan nak siapkan order.. especially kalau 'musim orang kawen'..

LimeLoLLipop said...

hey.. saje nak bg opinion...
diy kad kawen sendiri pon cool jgk..takut nnt u byk keje la plak nak kene buat..
xpon diy, then request kat kedai tu nak design yg dah u buat tu.. senang sket plus x byk keje..

Naniey said...

hurm..mcm mn erk..herm2...akn difikirkan..

+ RyNe_0n9 + said...

ehm...hi...
1st time drop comment...
klu ryne,ryne mest nk len dri yg len n ryne buat sendiri...
puas hati dgn design sendiri...

tp nk tempah ok gak...dependslah time n costing...

pilihlah yg mne terbaik ok...

miss hirose said...

kalo naniey rse mcm byk mse kn
kalo diy pn ok gak..

tempah pn ok je cr yg cantik2..
skang ni pn byk yg cantik2 tau cm web ni http://www.kadkahwincun.com.my/

jaja said...

naniey..cadangan sy, utk tetamu yg reramai tu, pakai kad yg ditempah. mana larat nak buat bebanyak kan. tp utk kawan2 rapat dan special guests,baik buat sendiri..ada sentimental value tu..buat je yg comel2.apapun, tahniah sbb dah nak kawen!

qaseh_qist said...

erm.. ko design sendiri...
pastu ko anta kedaii print.. ekekeke
so, kos kureng la sket..
apela aku merepek nih..

IxoR@ said...

kalau jemputan banyak, lebih praktikal utk tempah saja....kita boleh bagi idea kat tukang buat kad design yg macamana yg kita mahu....

masa tak la terbuang dok buat kad jemputan...kita boleh buat benda lain....