Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Wednesday, June 10, 2009

tolong ajar leh???

korang tau tak mcm mn nak buat
side bar jd 3 colum tanpa
mengubah ape2 kat blog ni..
taknak ubah backgroun.
taknak ubah pape just nak tmbh colum jer..
tolong ajar leh??

6 comments:

d i D a_LittLeBaby said...

sis tenguk kat blog along arman..kat ctu dier ade wat toturial about nak wat 3 column...

kimomoto kozaima said...

tanya makcik nih http://aku-ayie.blogspot.com/ dia tau

Naniey said...

to dida n kimo..thanks a lot..both of u are very helpful..hehehe

D@U$™ said...

Kak Naniey,
nak tiga kolum erk? pastu x nk ubah pape?
camni;

i- login ke blogspot
ii- edit template
iii- expand widget


pastu...
GIGIT JARI SAMPAI LUKA!!!

D@US dah cuba,
sekali x menjadi da...
huhuhu...

NaDiaHaNuM~ said...

alamak..
sudah lupe la..
slalu google2 jek..
ingat n buat time tu jek..
pastu lupeeee..
hihih..

d i D a_LittLeBaby said...

ur welcome sis....sis ade ker blog along??
ni ha blog along...

http://hanatrg.blogspot.com/