Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Friday, June 26, 2009

Lunch..


...td ms lunch aku g mkn kat kenny rogers ni..
ceh konon tak mo mkn ns la..
nak mkn ringan2 jer..
skali byk plak mkn..

haish..mcm mn nak diet lau mcm ni..
asik nak mkn jer kojenyer..
tgok mknan jer terus lapar..
lau mkn lmbt ckit..
lapar plak lebih2..ish..ish..

kn berusaha lbih ckit ni..
bdn makin2 chat dah..
kn jg bdn lah..nak kawen ni..
hahah...okiela..
stop dulu tuk hr ni..
aku balik awal ckit hr ni...
ngeh..ngeh..see uall nex week k..

nex week mau balik kg,,jom sape mau ikut..

foot note - dah lama tak balik..se cam duk oversea lak.kahkah..

Photobucket
Photobucket

9 comments:

d i D a_LittLeBaby said...

dida nak ikuttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt...

sis mesti bawak dida..takleh tinggal taw dida nie..hahhahahah....

mesti bawak taw....nak kenal2 ngan family dida belah situ la.....hihihi :)

zetty said...

alaaa hati ngah senang....xpe laa mkn byk...hehehhe...kirim slm kat famly..ble blik kg tue...hehehehe

ainiayu said...

alahai dik...nk diet tknak mkn nasik tp g mkn kenny rogers....mmm..same le cam tk diet...hehehe...

- - [ 4nkEl r4p ] - - said...

ankel rap tak blaik kampung lama dah ni..banyak sangat kampung yang perlu balik.. kedah + johor + penang

sHaH said...

nak kawen ye cik kak?
rilek r..


lama lagik kan?
akak g joging pepetang pun da ok..
tapi kalo makan tak jaga, tak gune gak joging tu..

IxoR@ said...

Gambar ayam kenny tak de?

:D

ije said...

tahun ni xpernah g kenny rogers lagi kot. uhu.

meo188 said...

puasa dlm bulan rejab .... :p

w a n a said...

cedapnya makan!! walla.

a'ah la naniey.. sama la kte..
badan wana pn sehat semacam dh ni taw.. huhuhu.
oowwwhhh tidaakkk!!