Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Wednesday, June 3, 2009

Admire Conan Edogawa

Salam

entry ni tak tau nak letak tajuk per..
so that d tajuklah..heheh

takde pape nak publish ekcely..
nak cite fasal last week g cuti2 tp camera tak bawak..nak upload pic..
so nanti ms senang nanti akn di publish k..

n nothing much..
skang ngah layan Ditective Conan kat you tube..

sgt suke n katun tu..
hehehe..admire n conan edogawa tu..
heheh...de sesape minat katun ni???
lau de,
geng la kite..
hehehe

See ya..

5 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

uiksss...
akak suke tgk cite kartun ke..??
hehehehe...

Naniey said...

hehehe..suke

ije said...

naniey! ije pun suka tgk detective conan. ada ilmu. ehe. =)

Naniey said...

ahaks..ade geng..yey

CintaMelya said...

wah.. sangat beh cite detective conan tue.. cumill sangat... ;)