Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Tuesday, June 9, 2009

Sangat Geram okeh

wah....
manyak geramla td..
lam kual 2.15 kuar g bank with MrF..

oke la kan..
but..smthing happened lo..
ok..aku kuar kete then pusing belakang nak lintas jln,
g bank..but suddenly..

rase mcm ade kete kat sblh kiri..
reverse n that car dah touch my body ok..
that means sudah langgar aku..
Thank god coz kete tu slow,
lau laju..i don know what heppen,
uall ges kete sape??

kete Mr Fience oke..
lau tau masuk paper, wanita di langgar tunang sendri..
O my God...mintak simpang itu seme..
haiyoo...tunang sendiri ma..mcm mn mau marah..

then aku ketuk tingkap, leh die tk pasan aku kat blkg,
haiyo...sgt geram n lansung tak senyum msuk bank..
sgt berdebar ok..
setle je keje kat bank masuk kete tak ckp pape pun,
geram n tkejut tu still ade,,
he said that, die tak nmpk..
n aku mrh la gak ckit2,
reverse tak tengok cermin ker..
he just say sori..

8 comments:

d i D a_LittLeBaby said...

sabar-sabar sis....
bawa bertenang...hope tak de ape2 k..

nonna manis said...

adeh tunang sendiri pun leh langgar keta

asna cute said...

huoo bahaya yea..
Majuk2 ngan MrF tau.
Mintak dia pujuk..
suh belikan handbag baru guess tau
ngeh ngeh ngeh

~ceRRy beRRy~ said...

aduii..
kesian kat akak..
mrF x perasan kot akak...
sabar ek...
die dh say sorry kan...
take care akak =)

ilLa said...

alamak aii...seb bek xde ape² yg cedera...klu x mtk naik hantaran...
hua hua hua...
sabo je la!

Naniey said...

to ila - hah..bijak jugak idea tu kan..hahaha

Naniey said...

to dida.ifa.nona - heheh..yup..Alhamdulillah tak jd pape

Naniey said...

to asna - geh..geh...akk tak suke handbag mahal2..hahahah..so mmg tkyah mintaklah...