Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Friday, June 5, 2009

bisnezz...buzzzzz

Girls Myspace Comments
MyNiceSpace.com

::Salam::

hi uall..
miss uall so damn much..
Semalam bz ckit la..so takde chance nak update
mls pon ade gak ckit2..heheh

semalam sgt penat okeh..
pas balik keje g tolong MrF bisness..
n smlm die bg tahu smthing..

die nak beli kedai, n nak suh aku jg..
hurm...nak pi daftar guna nm aku coz die takleh gune nm die,
sbnyer nanti mau kn tendang keje..hahah..
so aku no hal aje..and lau dah stabil kedai tu,
die suh aku benti keje n jg kedai..jadi busines women la..
hahaha...

aku mmg suke coz keje sendri..
no bos..kite jd bos kan..
tp tak conform lagi kedai tu jd tak die beli..
lau tak, sewa tmpt len dulu la..

skang bisness die abg ipar die handle..
die just jd pemantau jer..
aku pon tumpang sekaki..wakaka..
not bad la bisness..lagi2 lam ekonomi skang ni kan..

11 comments:

ije said...

good luck! ehe.

yup2. kalau ada perniagaan sndri, xpening pale n tension kena marah boss. sb kita yg boss. uhu

• rOozu • said...

bisnes ape ni? mengancam x income nye?
nak join bole?

hehehhee..

~ceRRy beRRy~ said...

fuiyooo..
bisnesswoman plng comey...
hehehehe...

bisnes pe kak..??
de nk pki pekerja sementara x???
hahahahaha...
dan dan nk mintak keje kan...
heeeeeeeeeee....

Framestone said...

ok l atu ekan.. mahu berbisnez jugak nie

d i D a_LittLeBaby said...

ok la tu sis...

Naniey said...

to ije - yup..heheh..dlm perancagan br

Naniey said...

to roozu - heheh...de la bisness kecik2 jer..

Naniey said...

to cerry berry - ha ade dik..mak guard leh???hahaha...

Naniey said...

to framestone-bagusla kan...kan ke 3/4 dr rezeki kite dtgnyer dr bisness..hihik

Naniey said...

to dida - yup...wish me luck k

d i D a_LittLeBaby said...

ok je sis..yang penting untung tu yang best giler ar lau dapat.ahhahahah