Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Tuesday, June 16, 2009

My mom jenjalan jauh2

ahak..

smlm col my mom, biaselah..
abg aku bawak my mom p jenjalan kat pasar miri,
aku tepon pon tak dgr,
siap tak bawak henpon lagi..aiyakk..
4 kali col br dpt..aish...

bile tepon mak, rase sebak plak,
haish...mak duk jauh ..seb bek tak mengalir..
cume suare je..rase len ckit..ckit jer tau..
hari ni diorang g jenjalan lg..'ntah g mn pon tak tau..
dgr mcm sonok je mak kat sn..
baguslah..

lau aku tak keje..ade gak aku ikut..
hahaha

12 comments:

d i D a_LittLeBaby said...

wahh mom akak g miri??!!hihih ..best taw jenjalan g miri....hahhahaha

Naniey said...

heheh..itula pasalner..jeles ni

d i D a_LittLeBaby said...

hahhaha..jeles erk?/ciannye...esuk dida lagi kaC jeles sis..hihih :)just wait!!:)

Naniey said...

ar..ini takleh jd ni..hahaha...nanti pas kawen g cuti2 malaysi kat sn ar

d i D a_LittLeBaby said...

hahhahahha..ye la..sis..nak tanya sis open dida nye blog kaler ape yang kuar??itam or kelabu???

cikeYda said...

kesiannya dia kena tinggal..

mmg la mcm 2.. keja kan penting..

next time baru ikut k~

asna cute said...

Lorrr awat kena tinggal?? nape xikut sekali.

Naniey said...

to cikeyda - ohohoh..tu la..jeles n my mum..hehehe

Naniey said...

to asna - hohoho..tak bulih ikut kan sis keje..lg pon seme tu abg sis yg suppot mak sis...nanti sis pg takkan die nak tlh support..heheh

ije said...

bape lama ur mom pegi swak dear?

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh..
mst windu-winduan ni kan..
cian akak ditinggalkan..
pastikan de souvenir utk akak..
ngan ifa skali..[tetibe]
hehehehe...

d 4 dahlia said...

owh nie msti ank mak neh..haha..alah kang nnti ada rzeki angkutla hubby bcuti kat miri k..ajak mummy skali lg..best tao kat sn..heh..