Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Thursday, June 25, 2009

cot..cet..cot..cet


::salam::

Korang lau bosan nak bc ant3 ni..
aku suggestkan takyahla bc ok..

ye lor dr hr pe ag cite pasal kete ni..
smlm MrF col..cot..cet..cot..cet n die la..pasal kete..
hurm..lg buat aku excited nak bl kete..kahkah..giler ar..

Member die col ty la..
sb member die mcm agent la kan..
die ty je, sb 2 mlm lepas MrF ty die pasal nak beli kete..
so die bg feedback yg agak memberansangkan kpl otk aku..

huih..tp bile pk2 balik..
de kete ni byk plak nak pkai duit..
nak kawen lg..
huhuh..tp ati..kpl..seme pikir sal kete dah ni..
tak kesah ar kete pe pon..coz tu seme tak penting..
janji leh drive g keje ms hujan..tu yg penting..
time tak ujan aku lebih suke nek skuter merah aku tu..
ehhehe..syg weh n skuter tu..

korang doa2 kan aku erk..
tak kesahla kete pe pon..
semoga dipermudahkan..Aminn..

14 comments:

asna cute said...

Betul betul betul
asna setuju beli kete byk nk pki duit.. asna lak dok pikir nak beli lappy hehhe tp My Dear mcm xbg jor..

hehehe think deeply okey sis!

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

haah tak kisah pun kete ape kan dear..
yang penting baik lagi n dapat kemana saje.. heehh~

tahnks dear for ur concern...
love u!!

ainiayu said...

tunggu le dkt nk raya nnt sbb selalu masa tu ade mcm2 offer.hehehe...saje nk menghasut...hehehe..

Naniey said...

to asna - yup..itula pasal..tp time ujan ssh sis nak g teje..huu

Naniey said...

to iqa - hehehe...yup..no problem

Naniey said...

to kak aini - ofer pe kak??hehehe

miss hirose said...

naniey nk bli kete pe tu??
mmg pn nk byk kene pki duit
bile da kete ni..
skang ni su pn tgh decorate
dlm kete su..hehehehe

Framestone said...

out of topic--> jom la tgk..tue pun if ade tiket lagi huhhu

Naniey said...

to su - heheh.nani tak tau ag beli kete pe..mayb kelisa kot..sb minat sgt n kete tu...ala2 mini cooper kan..hahaha...viva kureng ckit

Naniey said...

to bro framestone - hehehe..tu la

zetty said...

semoga impian nk beli kereta tercapai ea...sy diakan semoga dpt beli kete cepat2...amin...

Naniey said...

to zetty - thanks..aminn

NaDiaHaNuM~ said...

wah...nk beli kete..
gud2..
gud luck dear! =)

Naniey said...

hehehe,,,thanks nadiah