Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Friday, June 12, 2009

::heppy weekend::

::Salam::

ho..lega ar..photoshop aku berfungsi..
sok byk menda mau buat maa..
weekend kan...rest day ma..

but i'got many thing to do..
bukan g jenjalan lah..
korang nih, igt aku suke jenjalan je ke???
hep..heheh..mmg suke jenjalan..

but not to jln2 la..
last week n tis week kan sgt bz..
smp umah tunggang langgan..hehe..
takde la smp mcm kapal karam tuh..
but..aku tak suke kedaan yg agk crowded k..
so byk mende kn buat..


tis week rest time tuk aku,
coz MrF da start outstation n today last day ade kat cni..
start sok die akn travel2 n travel smp lebam b*nt*t..ok tipu
takde smp lebam k..
ahak..tp takde lah stright whole week die takde,
ahad balik cni, isnin pegi lg..
every month mcm tu lah..

So sok, no jenjalan, no wayang, no mkn2 kat luar ok..
duk umah je lah aku..
oh yer la..sok my mum pegi PD coz ahad nak terbang..
yup fly pegi jenjalan kat sawak n abg aku..
coz abg aku stay sane..cekgu kan..
saje nak bwk my mum pegi jenjalan..
biarlah die knl negeri org plak..

ops entry ni pjng ckit,
coz nanti 2 hr tidak akn diupdate smp la hr isnin nanti..
tp tak tau la lau aku gtl tgn nak bukak blog ni

so bg tak buat korang rindu (de ke org rindu) de aku kesah??
aku pun taip la pjg2..hehehe..biar korang pnt nak bc..

biase nyer aku lau MrF takde aku g umah akk aku or mak angkt aku,
tp last week br g umah mak angkt aku,
anta agar2..igt tak kengkawan aku wat agar2??tak igt?takpe..
then akk aku pon balik kg,
so aku duk lepak kat umah lah..de sesape nak join??

oh yer..smlm g nengok wyg..BLOOD THE LAST VEMPIRE..
syok jugak cite tu,
Bile sebut perkataan vempire tu,
aku igt kat someone..
ms kat mlake dulu,
de admire aku, hanta kad raye,
u all tau die pgil aku pe??
"puteri vampire"
coz aku de gigi taring..kan gg aku kan berlapis,
bak kt org Johor gg tengkel (adek aku g tau)
admire aku tu pun org johor..heheh
nanti la aku citer ttg admire aku tuh,
sb aku rase dah pjg sgt entry ni..bosan pulak uall kan..
so adoisa..

sebelum tu..uall continue pantun ni k..
mengikut citerase sndri..
"dagang pak ajis dagang berlipat"
"dagang hamba mengkuang layu"


6 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

akak..
meh2 ifa teman akak meh..
ifa pn boring gler dok umah..
ish3....

ni yg tetibe rase cam nk melalak nih......
[bg ilang boring]
huwaaaaaaaa.....

d 4 dahlia said...

ni nk smbg pantun nanie..

dagang pk ajis dagang brlipat..
dagang hambe mgkuang layu
kajang hambe datang merempat..
singgah sbentr bc blog u..

hehehe..

wénkt said...

betul2
jgn buat kerja time weekend!

ije said...

naniey, best x cite blood tu?

Naniey said...

to ifa - ekekek..tau takpe

to dahlia - wah manyak pandai smbung itu pantun ya

Naniey said...

to wen't - hahah yups..

to ije - sgt best ije