Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Tuesday, June 16, 2009

Sok raya...

::Salam::

yey..sok raya..
aku sowng je la rayanyer..
coz aku dah abes pose la..

yezza...pasni just pose sunat je lah..
tu pon lau de kesempatan n rajin..
hr ni last aku pose..heheh..

so esok sape nak join aku rayer??
takde??owh..mmg rugi..


cute note :) sape yg lom abes ganti, ganti la yerk..caiyokk2


13 comments:

CikYana(",) said...

wah beshnye da abis ganti pose
cikyana tinggal 2ari lg nie

aiyakkkkkkkkkkk

Naniey said...

heheh..cepat2 ganti..dah taklama nak pose ni

CikYana(",) said...

tula pasal nye
mmg kena ganti da ni
adeh

Anti-agni Energie said...

beautiful.

kami merupakan pekerja2 yang dipecat tanpa pampasan. please jadi follower blog kami.

http://agni-energie.blogspot.com/

~ceRRy beRRy~ said...

yea..yea..
esok akak nk bg duit raya..
yea..yea..
hehehehe....

ije said...

selamat hari raya. haha.

Naniey said...

to ceri - eh..kn bagi duit ry ker???

Naniey said...

camat hr raye..hahahaha

d i D a_LittLeBaby said...

eerk sis??camat hari raya advance la ye..erk??jadi dida tanya dah brekps2 tu ape sis??sahur erk??hahhaha

Naniey said...

erk???dida de ty ker??rasenyer dida takde pon ty ..ahak..ke dida slh org

asna cute said...

Huaaaaa~
asna ada lg sehari jer nak kena gnti pose hehehe tu pun agk slow sikit nk gnti xbaik kan hehehe

Naniey said...

aha..cpt2 ganti..heheh.tinggal lg sari jer tu..nanti dah takyah ganti..heheh

arora said...

alamak!!! bestnyer!!! nk ganti pose r pasni... naniey dah raye dah...aihhh!!!