Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Friday, March 20, 2009

Sok Cuti lagik

MyEm0.Comahah...camat ptg...hehehe...skang nih aku slalu update n publish ent3 waktu ptg..dkt2 n aku nak blik..
knp erk???
oh...tu ats sb musabab yg takleh nak dielakkan lah,,contohnyer???
-malas
-sesaje
-suke ti aku la nak update bile
-sb pg takde idea la
MyEm0.Comlalalala,,,,
heheh...oh yer smlm aku balik lwt sgt..6 lebey tau..tnggu bb ar..lambat..
huhuhu..mrh jap kat die...tp 15 mint jer..heheh
then pastu g p.mlm...aku n bb bukak bisnes pasar mlm lakMyEm0.Com wink...wink..wink..
knp tetibe je open bisness ni...p.mlm lak tu...
hehehe..takdelah..kami mmg minat bisness..tp msg2 keje
so kiteorg start kecik2 dulu..p.mlm pun ak ape..bukan merompak or mencuri kan...
so tak slahnyer kami mancube kan..oho..bg yg nak tau kami jual per?kami jual bundle..
Bundle ni lau pandai mmg leh wat duit...kami ni kecik2 lg..tp doakanla kami okies..MyEm0.Com
Sonok mmg sonok bukak bisness tp tk tahan letih la..smlm pon balik dah lwt..kul brape ntah..
MyEm0.Commmg pnt, tu pun aku tak start dr awl..bb n kwn die yg g dulu..
tp ssh2 dahulukan...kiteorg ngah usaha cr kedai..
lau de rezeki kami bukak kedaila lepas ni...MyEm0.Comdoakanla kmi wat yg terbek...

Photobucket

3 comments:

PJ selamba said...

nani
susah baca la
tak nampak
tulisan sama dgn background
try bagi kontra sikit

ijechan said...

good luck!! =D

princess_elaisya said...

yuhuuuu...cik comey...caiyok! caiyok!

[^_^]