Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Friday, March 6, 2009

close up

Salam tok uall...actly takde pape yg nak diciterkan..tp nanti korg windu kat cik comel coz...start dr sok n smp snin cik comel takkan on blog..heheh..sb kan cuti..pe kaitan n cuti???pekah??
oo..ini yg kiter tak tahu...
hehehe..aku suke dialog ni..hahah..lawak giler citer los n foun tu...korang da tengok lum??
apekah motiff??da lari tajuk ni..
ops..sowi..teruje seketika(ececeh)
cik comel kan seorang yg terlalu menghargai..mana kata cuti perlu dimanfaatkan..tul tak kawan2???
hah tak betul?? bek ckp betul..lau tak cikcomel mintak banje coklat..wakakaka
sok nak mancing..hahah..pastu luse nak g picnic..(wah byknyer aktiviti)
kan cik comel da ckp..cikcomel ni suke memberi perghargaan..memanfaatkan cuti..heheh
so..tat y blog ni takkan di update melainkan..de kuase sakti yg dipinjam dr goku atau naruto..tau pon doremon..
ok2..lets talk bout other..heheh..
nmpk tsk syiling kat bwh???hukhukhuk
cedih tau..tengok syiling igt tabung...bile pikir sal tabung..lagi cedih..sb tabung da takde..
de sesape yg nak memberi sumbangan tabong tok cik comel????
ahak..sje je..tabong dah takde kn curi..so kn beli yg len
dahlah tabong tu member bg..sowi yer dik...
akk tak slh pon lam hal ni..hukhukhuk..
nanti adik bg kat akk ag ek..hehehe
haha..cian adik kan..adik yg aku maksudkan adalah yana..yup she my lil sis..tp terangkat je la..sb ako takde adik ppuan k..kat bwah ni de pic die..o..sblm tuh..ako nak story mory bout tis pic..
pic ni kngn abadi ms kiteorg g daki gunung kat tangkak..gunung ledang,,
de kesah seblk aktvt ni tau..
aku n arwah member aku arrange kan pendakian nih..(ayat skema abis)
hehe..plan nak bwak 30 org tau..
korang tau tak last skali brape org jer ikut??
huhuh..sungguh sedih ok..
12 org jerk..hahaha
9 ppuan 3 lelaki..
3 laki tu pon ako yg pujuk suh pegi..lau tak pujuk tak mau nyer pegi..hahah..besfren aku..sb tu aku pujuk k..
yg len seme kt nak g..last mnit de je alasan..
yg byk alasannyer de lah takut..sb byk kes kan jd kat sn..
so ako tak pakse pun..
lg sng manage yg 12 org ni..tu pon..mak ai..ssh ma..
seb bek aku bwk eskot 3 org JPA 3
mmg best ar kat atas sn..nanti de ms ako upload k pic.hehehe
memg byk ar kengan kat sn..member aku smp nanges2 nak smp kat ats..
nani aku stry n aku upload pic k..heheh ahak....lau de ms ako igt nak g ag.
hohohoh.....

Photobucket

4 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

waaaa...
ku akn merindui kam0..
nnti amek gamb0 g mancing ek..
nk neng0k ikan pe yg kamo dpt..hehe

ijechan said...

hye cik comel!! mana satu ur name? naurah? naniey? ehe. sbb 2-2 comel. hehe.

salam kenal! *anti panjat gunung. terseksa.. penat! ehe

btw, i added u in my blog list. do keep in touch dear!

ain said...

Suspen jer... Ingatkan nak tutup blog ni selama-lama nyer..... Terkujut den....:o

Naniey said...

hehhe,,,tak jdi g mancing cik cerry..ujan...

to ijechan..my name nani lor..heheh..