Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Tuesday, March 10, 2009

citer ttg ako

hohohoh...pg td ako update blog dgn tag n award n smthing like a wish rite..so ptg ni ako nak ckp pasal cuti2 Malaysia ako..huhuhuh..ako ni sk jenjalan kan..yup..mmg suke jenjalan..lg2 lau sponsor..ahak..so last week ako tak balik kg coz bln 4 akn ku ct agak lm n blik kg...so cuti yg tak seberape ni ako manfaakanyer..acctly plan len tp len yg wat..planyer mcm ni..sabtu sepatutnye g mancing tp dicancelkan disaat akhir coz hujan so takde la pic ikan cik cerry berry..hikhihkh...

tp telah ditukarkan dgn pic dibwah...pic pe ni???ho yg tu kite tak tahu..

hehehe..sbnrnyer ako g tgganu hari sabtu tu..balik hr jerk..coz takla jauh sgt kan..g tgganu pon g umah mmber..tak plan pe pon..mlm tu hubby ckp jom pi tgganu nak??ako pe ag..ckpla no hal..hahaha

so pegi la..gerak lam area kul 9 smp kul 12-1 cam tu lah..then terus jmp member kat spital..coz uncle die lam icu..pegi jap n g balik umah die..mandi2 jap..then kite ktorg g Pasar Payang..kat bwah ni pic pasar payang la.heheh

hohoho..pas g sn kiteorg g minum kat Pantai Batu Burok...acttly pantai die tp jln jer..cm ok jer..tak la cantik sgt lau nak dibandingkan dgn Telok Cempedak (ini pandangan ako ok - jgn nak pertikai) hahaha..


ahah..pastu ahad lak..tak jadi gak nak picnic..itu yg mls nak plan awal2..mesti tak jd..huhuhu..cedey tau..pastu kitorg dah tak tau nak wat per...plan2 hubby ajak tengok wyg...citer punisher

....so..ako ok jer sb dah lm nak tengok tp asyik takde ms yg sesuai jer..so kuar tengok wyg n ptg lak g ronda2 n jln2 cr mkn jer..hehehe...bes la gak kan...pastu smlm pon takde watper gak...hubby ajak tengok movie lg...ako lau ikut takmau..tp takde aktiviti...so ako ok jela..tengok cite watchmen...giler ar citer ni...boring sgt..ako tak tau die nak citer pasal pe..tp mmg tak leh blah ar citer ni...tak berbaloi pon 8 hengget tuh...hur...cam tertipu jer..(ni pon pandagan ako k-jgn nak kritik)hahaha
lau sesape rase nak tengok tuh..pikirlah 4 kali..bek tengok citer len lah..love matter ker...upin dan ipin tok kali ke 13 ker...tak per...citer ni mmg seyes boring..tp ako tak taulah lau org len leh timer kan...bg ako mmg takleh time...


Photobucket

2 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

hohoho...
bestnyeeee die dok p jalan2 ek..
x ajak ifa pn..
uhuk..uhuk..uhuk...

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

thanks singgah ke blog saya.. hee~
saya da jadi follower awak hehe...