Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Monday, March 30, 2009

jom..jom..heboh2

MyEm0.Com hi u all...wah windunyer kat kowang...dah 2 hri tak berblog kan...se cam tak lengkap lau tak say hi kat korang...lalalalaMyEm0.Comhehehe..bukan sengaja taknak on9..tp biaselah..weekend mmg tak on blog coz kat umah takdok tenet..hukhuk...lom de jejeki...nanti dah de...mmg 24 hours agaknyer..wakakaka

no lah..manyak keje ag nak wat selain on9 kan...lg2 nak jd bini org nih..haik..MyEm0.Comlalalala...no lah...lmbt ag..citer hr ni adalah....hurmmm....takde pape pun..cm mood tak berape stabil 2,3 menjak nih..tak tau naper...smlm gado n bb..hukhuhhuk...tewuk tul...MyEm0.Com die cool jerk..cm aku jerk..lelebey kan..lalala...adatlah tuh.....

owh..de ag nak citer..smlm kat jom heboh kat kuantan...so...sejak jom heboh diperkenalkan...tak pernah pegi...di ulang tak pernah smp kat jom heboh...tewuknyer..lalalala bukan per..mmg tak minat loh... MyEm0.Com kuang..kuang..kuang...tp smlm aku pegi la gak..tu pun ptg kejap...beli brg2 ckit..balik...huhuhuh..nanti aku apload pic...heheh..MyEm0.Com

Cik Comel MyEm0.CoM
___________________________________________________
Terima kasih kerana sudi membaca ent3 ini..komen anda amat dihargai....('_')___________________________________________________

2 comments:

ijechan said...

penah g skali je jom heboh. masa studi kat matrik perlis dulu.. hmm.. dah 5 tahun lepas kot. uhu

Naniey said...

hehehe..ok la tuh sb penah pegi..cik comel rase ni la kali pertama dan terakhir...sb pasni dah mls nak g ag..hehehe