Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Thursday, March 19, 2009

Boboyku cayang

Salam untuk semua.....MyEm0.Com
smlm ms pas jerk balik dr ofis..ops luper..smlm aku takde ent3 kecuali menjwb smthing fr princes..
so hr ni just nak share n kwn2 ako pasal boboy...siapa boboy ni???knp cik comel syg??
ha yg ni kiter tak tau yerMyEm0.Com
hikhikhik..actly my boboy ni sbnrnyer seekor bukan siapa...harap maklum yer..
aha..bwh ni pic si boboy ku cyg...ni pic blik ofis kelmarin...biase aku just bg mkn n bg air n tak cr sgt kat die..cian boboyy..bukn taknk cr tp pnt..sb byk ag keje..slalu weekend aku lepaskan die..men2 kat luar..tu pun lau de ms...boboy ni boy yg bek..hehe kdg2 jer nakal..bile die rase takut..ops satu ag boboy ni gayat tau...hikhihkhik...nak knl n boboy??email boboy erk..hehehe contc no??ala tak pkai fon...MyEm0.Com

okies...da knl kan n boboy ku..heheh..ok2 berbalik pd citer smlm..ms nak kuar lunch ms tu aku n bb la kan..sb die tak g outstation lg..mayb sok kot die g...nek kete la g mam kan..skali terpandang dk skulah perempuan..cantik...kecik molek, putih..tp yg membuat kan aku skit sgt hati MyEm0.Com bile tengok bj die..Ya Allah...MyEm0.Com...hurm...lengan dah pjg tp paras peha...tp peha pu ckit jer tutup..kite kt tutup bontot kan...slalunyer remaja pkai mcm tu akan di sertakan dgn tight kan..tak pun jeans paling koman pun suar pendek paras lutut or skirt..ni die pakai bj jerk..bwh tak pakai...korang dpt byg tak???
MyEm0.Com..betapa tergores ht ini..wah2..ayat...bukan per..nak up to date tak slah tp kn gaya lah..bile aku terpikir balik mak ayah tak marah ker???aku pun bukan la nak kt aku ni bek sgt...tp aku tau lg btas2 pemakaian...tp yg tu aku takleh nak time dek akal..cine pon pkai elok dr tu..ni dak tu...HUrmm..kesal dgn perangai cam tu...kerana nila setitik rosak semua...kerana sekor semut..seme air lam gelas tak mau minum...hahaha...fikir2kanlah....MyEm0.Com



Photobucket

5 comments:

ijechan said...

wahh!! boleh dia pakai baju saje? teringin nak kawin la tu kot. tbawa2 sampai keluar rumah. haha

princess_elaisya said...

dyenyer suar adek dye pkai kot...hehehe..rieyn pon slalu jer nmpk pesen cam tuh...pelik pon ader...

~ceRRy beRRy~ said...

ayoyoyo...
yeke ke sys??
bdak sek agy ek??
nak kene rotan ngan cikgu ifa nih!!!
nih yg hangin satu badan nih..
xpe2..
es0k ifa repot kat cikgu besau ek..
hehehe...

naurah makwa said...

comelnya boboi..ni baka apa ek?

Naniey said...

to naurah - ntahlah boboi tu baka aper..hehehe

To ifa - ha bagus repot kat cekgu besau

to rieyn - huhuhu...slalu nani nmpk takde la teruk sgt,,ni cam tak logik..hehehe..

To ijechan - agaknyer betul la kot...dahla jln n dak laki...2 org tau..heheh...sabau jer la