Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Wednesday, March 4, 2009

Rumahku di pecah masuk

ya Allah betul2 menguji aku nih.
smlm umah aku kn pecah masuk....duit n handycm lesap..dengan tabung2 ako skali
huhuhu
bunguk punyer pencuri..
nanti smbung citer..ngantuk sgt ni n takde mood nak citer ag scara detail..tido kul 4 pg..
tunggu polis settle kan.

Photobucket

12 comments:

Framestone said...

nie umah kat mne ek?? sian die ek.. time tue ade org x dalam rumah

Naniey said...

kat ktn,,,huuu..sib bek ms tu takde org kat umah...

DuNi@Qu said...

huuu..ciannye akak aku ni.tak pe nate ku saman ku hempuk ngan kayu balak..tak pon harap2 owang tu kene langgar..adiusss kejamnye diri ku!!

Naniey said...

bgus gak tu dik..akkpon doakan die eksiden ke per ker...huhuu...tp akk syak org ctu gak,,,

DuNi@Qu said...

owhhh....sape la yang dah tak de keje tu kan....manyak lagik keje kat ctu kan...huhuhuhu...

kalo ku taw tu manusia yang tak berhati perut tu masuk pecah umah owang!!huhu...

nte tell taw sape nyer keje tu!!

Naniey said...

huhuhu..takper...alhamdullillah ms tu akk takde kat umah..lau ade..tak tau la akk

DuNi@Qu said...

owhhh!!akak time tu kat ne?!

dolu2 umah adik pon selalu kena masuk pencuri!!tapi sume lepas la...erm owang2 kampung gak!!

Naniey said...

akk kuar ms tu..akk punyer pintu mmg terkuncila...tp cm ne lah die kopak tingkap plak..nanti akk upload pic..geram n tkt akk nih...bukn syg sgt harte tp syg nyawe..tkt gak lau die dtg time akk tido ke..huhuh..nak mencuri ker pe ke lantakla..akk doa2 die kn la nanti..tak kesah la kn pe po..

DuNi@Qu said...

huhuhuhu..owh naseb baik kan akak..huhuhh......naseb baek akak tak de time tu kan?

nunda said...

take care cik nanie..
hati2.keselamatan utama.
takut "mereka2" dtng kembali
-_-"

Naniey said...

thanks nunda..nanti nak pasg alarm lah..huhuhu

Framestone said...

xde org ek.. tp hp de pulak ek