Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Monday, October 26, 2009

Majlis Bertandang 25/10/2009

Salam..
semalam kenduri bertandang ke rumah MIL secara rasmi..
sblm ni pon dah pegi da..
ni just buat syarat jer..
gambar tak byk la lam camera aku..yg len ngan cameraman kot..
siapa lg kalau bkn my bro kan
korang layan je la yg ni




jgn ty siapa makeupkan aku..
hehhehe..sbnye aku makeup sendri..
simple jerk..puas ht..
taknak beria2 sgt..sb majlis pon biase2 jer..
oh ye album kawen aku dah siap..
heheh..suke sgt album tu my bro buat..
hoyehh...sesape nak tgok jemputla dtg umah...


**byk tul mkn asam ari ni

10 comments:

aleena said...

simple is better kan:)

imHepPie said...

hehe byk mkn asam??ngidam eh hehe..majlis bertandang da bwak baby kan hik3..

asna cute said...

wahh make up sdri pun cun ape!~

cantik! white n Pink~

sI tEDI said...

nak tgk album kena dtg rumah ke?

f.a.t.i.n said...

c0mel r mke up.smple.ok per.

Naniey said...

eleena - yup,...simple is better

imheppie- yup..hehe..bkn ber2 lagi

asna - hehe..me acih

tedi - of coz...dtg umah..hehe

fatin - me acih..

atiQah adNan said...

alahai tak selesai pun kan...?
hee~
nape banyak makan asam nie..?

~ceRRy beRRy~ said...

ehem2...
akak make up cun la..
simple but so nice...
seswai ngan baju akak hari tuh...
^___^

d 4 dahlia said...

hr 2 pegi sorg2..skg pergi "berdua" hik2..

Naniey said...

kak tiqah - hehe...haah dah selesai Alhamdulillah

ifa- ye ke cun..me acih..tk nmpk sgt makeup tu...tu yg akk suke

dahlia - heh..haah berdua kan