Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Friday, October 23, 2009

Hadiah terindah

Salam semua..

hari ni senyum jer..rase heppy sesangat..
akceli tak nak bg tau ag..
tp xcited tau nak share ngan kawan2 kat blog..
teruja...

i'm pregnent...heeeeeeeeeeeeee
rs mcm nak nangis pun ade..
rs Ya Allah sgt bermakna rezeki ni..
InsyaAllah akn jg "die" lek lok..

doakan ye kengkawan..
semoga "dia" sihat..
kalu ikut perkiraan doktor da 5 minggu..
tp cam ye ke sb nani kawen tak smp 5 minggu..
doktor kira dr hr first peyed last month..
bkn hr last peyed..
lau btl2 4 minggu la..
org kata Bunting Pelamin erk..
hehehe..heppy sgt ni...

g klinik nak cek len..tp len lak yg tau..
igt nak test mgu dpn..tp dah tau...
mgu dpn dah leh buat kad merah la..
wink...wink..


28 comments:

CikYana(",) said...

tahniah
wah da pregnant
jaga diri n baby baik2
insyaALLAH sumenya baik2 nanti
:)

mAr@ZiEy said...

Congrats!!!!

Wow..sy tumpang gembira sis..huhu

Naniey said...

cik yana - heheh thanks

marziey - me acih...

[ LADYKiKi] said...

congratulation.. =))

Naniey said...

thanks ladykiki...:)

asna cute said...

Congratssss!!!

Naniey said...

asna ---tocey2

~ceRRy beRRy~ said...

CONRATZZZ akak..
wahhh..
tetibe ifa jadi makcik!
hehehe...

Annurkasih said...

congrats dear...!!!1

Naniey said...

ifa - heheh...makcik pon ok what..nant leh cok ifa cikna..hikhik

annur - thanks dear

jaja said...

tahniah nani! ingat la plak time memula dpt berita mcm ni dulu,pun bunting pelamin juga :-P cuma masa tu xde xcited mcm ni, tak bersedia kononnya. tp slowly dah bleh terima. rezeki tu! paling xcited time beli keperluan baby segala, hehe..

nani jaga kesihatan baik2 ya, dan semoga selamat semuanya.

Anonymous said...

nani....tahniah...mimi tmpang gmbira...huhu...trharu gler la....

Naniey said...

jaja - heheh...nani pon agak tak sangka..tp mmg xcited ..heppy kan bile tau mcm ni

mimi - heheh..thanks..nani nak msg tp henpon kn blog

MYRAspberry said...

CONGRATES!!! im happy for u both!
jage kandungan elok2 ye...

Naniey said...

to myraspberry - thank you so much

d 4 dahlia said...

tahniah..mesti bedebar nk melangkah ke satu lg fasa baru..tahniah! go naniey go!

sI tEDI said...

tahniah.. bersanding bertiga..

jada diri lek lok! :)

qaseh qist said...

aisey nani..
salah komen da.. hehehe
tahniah nani...
semoga jadi ibu yg baek kepada anak anda.. hehehe

FAWA said...

tahniahhh

MieZa said...

sis...congrates...

semoga semua selamat...

MieZa said...

sis...congrates...

semoga semua selamat...

imHepPie said...

yeayy beshnye,...x sabo nk dpt ank buah hehe

Myza Pesona said...

Tahniah! Jaga diri elok2, makan pun kena jaga, makan jgn sebarangan. Semuanya untuk perkembangan fizikal dan sahsiah baby tu! Cuba amalkan makan kurma. Madu pun elok jugak, tapi kalau tak berani, tunggu lepas 3 bulan! It's good for you and the baby!

RyN said...

congrats dear!!! mesti excited nak jd mom kan...waahhh beshnyerrr =]

akan ku tggu hadiah terindah itu..ngeeee...=P

Framestone said...

tahniah... xsabo2 la tue ek...teu terus melekat ek...xpe2 rezeki sume tue kan

www.broframestone.com

ladymilk said...

cograts awak..
jaga kandungan elok2...jgn lupa ambik asid folid!

Naniey said...

thanks tuk semua..InsyaAllah akn amlkan pemakanan yg sihat..hehehe

Cik aiNa said...

naniey..congrats..
i'm hepi for u.

ni x saba nak kawen cepat2 nie..ish..ish