Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Tuesday, October 27, 2009

cuti2 Malaysia lagi

Salam Semua.

minggu ni aku cuti lagi..
haiyoo..asik cuti je..korang jeles ker??tak kan..
aku start cuti Khamis smpla ahad..
sabtu ahad mmg dah cuti so aply cuti khamis n jumaat sajo..
rabu tu InsyaAllah half day..ahak..

bkn sesaje nak cuti..
aku nak g jenjalan ke Kelantan..
wink..wink...lau ikut hati mls nak balik sn
sbnye leteh...leteh kenduri pon tak hilang2 lg..
kami terpakse balik sb FIL nak balik kenduri kawen
ank die ke pe ntah..tak paham sgt..
so ngikut jela..
alang2 dah cuti..aku cuti lelama..
khamis tu dah balik..n jumaat tu
aku n Mr.suami dah plan
nak g rehat2 chalet..tp tak tau la pantai mn lg..
nak g rht puas2..

Alhamdulillah aku preggy ni tade morning sickness tau pape la..
tak tau la tak kn lg..mintak2 tade la..
tp Mr.Suami plak, pening2..pg td muntah...
ngidam nak mkn itu ini..
aku rs dah terbalik pegi kat Mr suami..hahaha
kecian die...tkpe la..bkn sng lelaki nak rs kan..
so sbr jer lah...


6 comments:

asna cute said...

lorr g kelantan.. kak kirim budu sebotol hehehe ;)

sI tEDI said...

jalan jauh ke tu..

jaga kandungan lek lok :)

sI tEDI said...

awal2 preggy kena lebih hati2.. :)

nasihat dr org yg tak pernah preggy apayah lagi kawen.. ha ha ha

ainiayu said...

wah...bestnyer nk jln2...pape pn hati2 ye...awal2 pregnen ni kena xtra careful..sbb sepupu akk penah keguguran gara2 wat perjalanan jauh....

siannyer yie....tk pe la...bkn senang nk rasa morning sickness...org kata klu hubby yg kena morning sickness tandanya dia sayang sgt2 kt wife dia...so....heheheh...

imHepPie said...

yeahh cuti2 malaysia hanimun bwak baby skali hik3..

Naniey said...

asna - uit..mkn budu ker??eheh

tedi - insyaAllah...doakan akk k..

kak aini - ok..nani igt pesan akk...

imheppie - yeah..babymoon kot..hehehe