Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Friday, October 16, 2009

Review - SURROGSTES

Salam...

Semalam kami pegi tgok wayang lagi..
ish.ish..cite omputih plak..
surrogates atau pengganti..
cite ni ala2 robot gitu..
biasela future punyer filem..

sinopsis -

bruce willis ni agen fbi..gunakan robot penganti die..
mcm die leh tido kat umah..ganti ngan robot g buat keje..
lau robot tu cas..br die leh bangun...
dlm dunia ni(refer lm filem ni lah kan)semua org guna pengganti..
manusia just perlu duk lam umah tido..
Robot sbg pengganti manusia akn bekerja...

lau korang nak phm lg..g la tgok sendri..
brla paham kan...

6 comments:

LuVidA^^ said...

naniey....kite x suke la cte robot2 ni..heeeheeee

sI tEDI said...

aku nak tgk papadom pun belum lepas lg

Faarihin said...

Teringin nak pi tengok filem kat wayang.. setakat ni tak pernah2 lagi nak menjejakkan kaki kat sane tu.. citer psl robot.. best2 gak ni.. ada tak citer kartun kat kat wayang yg tgh best skang ni? huhuhu.. (^__^)

marryme said...

dah tgk cite ni. tapi takde umph la.. tak beshh huhu

meo188 said...

jom kite tgk same2, nak cik faarihin :)

Admin said...

kalau org zaman hadapan guna robot sbg peganti kalau org dulu2 guna hantu raya sbg peganti pemalas tul manusia ni haha...kalau nk tgk movie boleh tgk kat http://hitzstreamingtv.blogspot.com cite Surrogates ni sblm keluar pawagam lg aku dh tgk hehe