Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Tuesday, October 20, 2009

dah tak relevan lg

Salam..

blog nih dah tukar nm okeh..
bkn lg story about a girl..

skang aku bg nm life is great..sb pe??
sb aku dah tak tau nak ltk nm pe..

nk gune yg lm dah tak relevan coz status dah berubah
bkn lg girl...agak2 da jd wanita ke??
tp rs mude lg..br 23++..
ceh msih taknak mengaku..tp takpe..

awet muda kan..

**still lg pikior nm pe yg sesuai

8 comments:

asna cute said...

hehehe asana rasa cute jer My life is great.hehe =)

terasa mcm akk ngan bahagia jer skrg nie hehe ;)

miss hirose said...

waa..suda tukr da..
even da jd mrs..
tp still cumel la nani..

Naniey said...

asna - heheh....kn heppy slalu...br awet muda kan..

to sue - ngeh..ngeh...tp takleh lwn sue...

Framestone said...

- story about lovely wife
- story about unavailable gurl
- asik story je...penat dah

p/s- so pilih nama yg sesuai

out of topic--> wow nanie mmg sedaya upaya cr alasan untuk break ek... klu dgn bro...bro lebih better if ckp direct je...xpyh nk hint2 or cr alasan... xde la memeningkan kepale n menjimatkan masa...

lg cepat leh carik len he...23x

www.broframestone.com

Naniey said...

to bro - wah byk giler story..hahaha

biasela ppuan bro..mesti malu2 nak ngaku..hahaha

RyN said...

hehehe....status dah tukar erk naniey...nama pun mesti lar tukar kan...nama baru tuh ok wat! great! =]

Naniey said...

heheh,,,ye la rieyn..nant rieyn pon dah masuk club puan2..hehehe

Framestone said...

he..23x malu2 la sgt ek...knpe perlu malu..bukan dgn org pun kan...

xpun buh je nama blog
- story dalam kelambu
- story asam garam rumah flat
- story naniey hubby