Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Monday, April 27, 2009

Weekend yg mengemukan

Salam morning tuk uall...how's ur weekend??
lau tajuk ent3 nih agak pelik kan??
hurm..mmg mnggu ni minggu mengemukan tuk aku lah..
start dr sabtu - ahad...dr pg - mlm...
asik makan..mkn..dan makan..
pelik lah bukan..knp jd gitu erk??
hurmmm...ni MrF punyer pasal la nih..hahah(nak slhkan org plak)
pg sabtu...lam kul 9 pg MrF dah de dpn umah,,y??
hahah pelik bukan...kiteorg de aktiviti bercucuk tanam lah...
kat umah sw sy de tanah yg luas..so..
bg tak nak mensemakkan blkg umah..bek lah bercucuk tanam..
smbil tuh..aku kn masak...
lom bekfes kan...
masak nasi goreng,,,goreng ikan...masak bubur caca..
wahhh...
pastu ciap2 kuar pegi BRIDAL N BEUTY ExABITION
hohoh...mkn lagi..

pegi BERJAYA MEGAMALL jln2 jap..masuk plak..
BISTRO DELIFRANCE...kahkahkah..
tu banana split delifrance le tu..
MrF nak mkn..
aku mkn per??
aku redeem kupon Tuna Sanwic n coklat drink..
dapt free garlic break ......
manyak kenyang..

ni salah satu show kat bridal n beuty exabition tu

seme nyer company cina tau...




Cik Comel Thanks yg sudi membaca

9 comments:

ije said...

dah lama tak makan banana split sejak batuk2 hari tu. ni dah stop batuk dah~ boleh la ikut naniey makan banana split. huks

~ceRRy beRRy~ said...

nak sket banana splittt.....
nk gak...........

Naniey said...

to ije - hehehe...nani lau btuk pon..lyn jer..hahaha...jom pi mkn banana split

Naniey said...

to princess - ha..nak gak????jom2

IxoR@ said...

dah lama tk mkn banana split...dulu-dulu kt KFC ada je aiskrim ni. Skrg tidak lagi...

sedapnya...

lady milk said...

sedapnya banana split...lama x mkn!

Shitsurei shimashita said...

nyum2!! i like banana split.

anyway, sis dijemput sertai contest di blog saya jika ada kelapangan.

Naniey said...

to shitsurei - okies bro..akn dtg ke blog bro..hehehe

inn said...

sedap seh