Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Wednesday, April 8, 2009

Faris Nawfal...so sweet

hi uall...ptg seme...sblm balik aku de smthing nak share..heheh...smlm aku dpt good new from my frezz..hehe
classmate aku selamat melahirkan baby lelaki sberat 3kg..Nama baby ni Faris Nawfal..so sweet nawfal nih..geram nengoknyer..pth cam mak die gak..pic ni umur die lam 3 or 4 hr kot...sb die lahir awal sehari dr tarikh aku tunang means 3.4 lah..hehehe...Tahniah Kak ija...nanti cikna g jln melake jengok nawfal k...hehehe

so sweet kan..tak sbr nak jmp die..hukhukhuk....

hah..pic ni takde kaitan n nawfal k...korang nak tau knp pic aku n yana nih mcm nih...coz pasan tak mamat sblh knn tu..heheh..lecturer unikl mlake..ms nih aku br jerk lepas men badminton..de perlawanan persahabatan...
lec nih ensem tau..hahaha..sb tuh de pic die...sblh tepi pon jadilah..gataikan..kahkahakah...behave..behave nani..

hah,,,ni pic terlatest aku...korg tengok de tak perubahan kat wajah aku???dulu aku kurus ker skang aku kurus??kahkahakah..sb rmai yg ck aku agak chat skang...means chubby lah bukan...so pendpt korang??
aku nak kuruskan bdn nih..de tips tak??
aku de try satu ubat krus nih..tp sikit takut juga..lau de efek ker per ker...
tips plezzz..
ops...bdn kn maintain..nak tawen nih..hahahaha




Cik Comel MyEm0.CoM
___________________________________________________
Terima kasih kerana sudi membaca ent3 ini..komen anda amat dihargai....('_')___________________________________________________

4 comments:

Cik Angah said...

hehe..comel lah ..baby 2..hehe..cik naniey ni smpt g snap2 pic pas men badmnton ek..nak plak ade lect ensem kat sblh..hehe...teringat ms angah skolah dulu..pnh suke kat sorg cekgu 2..hehe..HANDSOME!~

Naniey said...

hehehe..gatailah bukan kiter nih..kah..kah...kah...

~ceRRy beRRy~ said...

akak x kurus..
x tembam..
tp makin c0mey..
kekekeke.. =)

Shitsurei shimashita said...

ubat kurus tak bagus tp nak kurus 70% exercise and balance diets.