Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Wednesday, April 22, 2009

wedding of the year...

Salam uall...
owh...tajuk ent3 nih mengundang kontroversi btl lah kan...hahaha
oh bukn begitu..sesajer jer tuh...
Smlm kuar n MrF..pi byr bil tefon..pas byr pi mkn...
pas mkn pi jenjalan kat care4...
owh...dpt plak baju 2 helai..
kahkahkah..ops..bukan ngepau k..MrF yg nak belikan...hehehAlhamdulillah..murah rezeki MrF
itu bukn lah de kn mngena n tajuk...gini..
yg sbnrnyer seleps kuar dr ECM tuh yg kena mngena n tajuk...
tetiba jer MrF ckp pasal kawen..ar betul la tu..
kalu boleh die nak wat majlis hujung taun ni..
dlm area bulan 10 -12 lah..
haiyakk..biar betul...
manyak kn wat nih nk kawen...
seme nak kn book..lau lmbt booook..kn pulak cuti skulah,,
tak ke haru...ms tuh kan ramai yg kawen...
alamatnyer...ssh lah nak cr butik yg available..
seme berbooking..
ha...fenin..fenin..la masa tuh..
wakakaka...
takper2...seb bek la...i dah start tau prepare..hahaha...bagus tak..
ckit2 jerk...
so nanti takdelah kelam kelibut..hehehe

foot note :-) lau nak tau lg..nanti update kat blog satu lagi

Cik Comel MyEm0.CoM Thanks yg sudi membaca

8 comments:

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

awaaa... kamU mau kawen ye dear..
tahniah...

<3 wit luv, Qa~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~ceRRy beRRy~ said...

wawawa...
mrF dh x sabar le tuh...kekekeke..
best2 leh tgk pic2 akak kawen plak..
ngeh3...

Naniey said...

to ika..heheheh....hahahah..mau kawen...

Naniey said...

to cerry berry..haik...baiklah

inn said...

wah sis nk kawin.jemput lah inn.hehe

ije said...

alhamdulillah. belum sebulan tunang, dah rancang kawin. bagus sgt tu!~ =D

*turut gembira!

Naniey said...

to inn...bereh..jempot la dtg umah..hehehe...tak dtg time akk kaen..jg la inn...sis cr hehehe

Naniey said...

to ije..heheh..pkara bek tak elok dilambt2kan..tul tak???hehehe