Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Thursday, April 16, 2009

wedding preparation


hi uall..morning ..

ekcely..td melawat blog asna...tu sb telah terdorong tuk wat ent3 nih...knp erk??jgn marah ar asna

heheh...die xcited nak kawen..aku pon mmg gatai nak kawen..kahkahakah..ya Allah gatal tak hengat...behave naniey..behave...sopan ckit..

kihkihkih,,,mmg tak hengat betul...terover plak...

pastu terbc plak kat blog nani atau pon blog "a girl look like a baby "
die pon ngah cebuk wat prepare tok wedding...
pastu terfikir...aku bila nak prepare???


huhuh..aku mmg nak wat seme tu..tp tak tau nak mula dr mn..hahahah...
nak kawen tp tak tau..pe lah...sengal tul..
de da ckit2 buat..cm bg telur...
nanti tg MrF balik...
nak cr brg hantaran...sweet jer kan..heheh...



heheh..owh cincin n gelang kawen lmbt lg mau beli...coz lambt lg nak pkai..
kang beli ltk kat umah..mau kn sapu..sape ssh kan..
so beli yg sng2 dululakan...
lagipun objektif (peh siap objektif lg) nak berjimat cermat..
tp...santek lah bukan...simple but nice...yes..tis my wedding lorh...
keterujaan yg agak melampau..kahkahkah...




Cik Comel MyEm0.CoM Thanks yg sudi membaca

4 comments:

princess_elaisya said...

hehe..hamboiiii... x cabar nak wat preparation wedding erk...hah..meh cini tulun kiter...
fenin lorrrr...[^_^]

Cik Angah said...

wah..angah br pas komen entry tebaru asna..hehe..masing2 mok kawin..ni yg jeles n terasa nak kawin ni..tp sik ada calon..huhu..tolonggggg

Naniey said...

to rieyn...heheh..haiyakk..tulun kamu yerp..muleh..tolong tengok..wakaka

Naniey said...

to cik angah - hiyo...sik ade calon ya...sbr tok...nanti ade...jgn wisau