Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Wednesday, April 15, 2009

haiyoh....

hi..salam..
thanks sudi singgah kat blog ni even blog nih ntah paper jer kan..
bukn yg ni aku nk smpkan lam ent3 ni...
Sbnrnyer aku boring..hehehe
yer lah...boring dgn kdaan yg cenggini..huhuhu
biaselah..manusia mmg mcm ni,,
tk nah nak bersyukur..dpt yg ni..yg len plak nak...kehendak mengatasi keperluan..eh ni ekonomi plak masuk..pekah???
ops..biase..lam kedaan gawat nih..pikiran tuh asik pk...$$$$..haiyokk...
duit bukanlah segalan2nyer...takleh bawak mati pon..
tp lau takde duit leh mati tak????
hurm...mkn $$...umah $$..masuk toilet pon $$..
huhuhu...susahkan...
asik..$$$..asik$$$..
jadi lam eko mcm nih..marilah kiter berjimat cermat..bukn ape..
tuk masa dpn..bukn kite tau ape akn jd kat kite nanti..
p/s : motif entry ni adalah tuk peringatan diri sendri..wakaka


Cik Comel MyEm0.CoM Thanks yg sudi membaca

2 comments:

inn said...

nasib oksigen tak kena bayar.hehe

bygkan setiap sedutan 10sen.haha.kaye lah ek..hehe

Naniey said...

ha tau takpe...Alhamdulillah..lau kn byr..alamatnyer..rmai la yg mt..tak mampu byr oksigen..