Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Thursday, April 30, 2009

kotak kertas

Pagi takde kan de ant3 sy tulis..mayb hari ni takde ent3..ekekek..
mmg takleh kan lau sari tak menaip kat blog..hehe
yup..
tadi ngah takde mood masuk satu web site...
skang sy ngah gile dgn handmade..
sew ker...wat keychain n felt ker...
slh satu somthing yg sy berminat,,.
n it's so cute..tengok lah..
kotak ni comel sgt2...tp lau nak yg bsr pon boleh...
heheh..cantek an...dan dlm kpl otk nih..
dah de smthing nak buat...

ni sy igt nak wat as gody box ms wedding nanti,,
sy dah edit pon n dah ltk pic kami...
lom print je lagi...
hand made kan...
lg bermakner...ni slh satu plan la..
dah bg tau MrF..
die setuju tuk tolong..heheh
suke2...


Cik Comel Thanks yg sudi membaca

10 comments:

arora said...

best nyer cik comel...nanti ajarla kiter erk?? cam cantik jer... hehehe

Naniey said...

to arora...hehehe..boleh ajer...

Fatt.Nazz said...

naniey dh start dh wt persiapan sume kn..kite ni x wt pape lg..mcm x reti je nk wtpe..hehe~

ije said...

cute la naniey!! tapi nak wat tu yg jenuh tu~ ehe

Naniey said...

to fatt - hehehe..ckit2 jer dulu wat...nanti takde la kelam kabut

Naniey said...

to ije - haah..tulah pasal..tp takper...

♥princess_elaisya♥ said...

waahhh...cumelnyer...nakkkk!!!!! wat kan lar 1 tuk rieyn....mauuuuuu....^_________^

faz said...

cumelnye

Naniey said...

to princess- heheh muleh2

Naniey said...

to faz..yup