Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Thursday, April 23, 2009

Bored

lalalalal..teramatlah boringnyer hari ni..huhuhu..
dah boring tp tak tau nak publish ent3 aper...
ekekeke...
tp update sal wedding leh baca kat blog satu lagi...klik link at pic atas skali tu..
lalala..lau sesape nk bc la kan..
hari ni mmg takde idea lansung..
tak terlintas pon..'
huhuhu...


Cik Comel Thanks yg sudi membaca

6 comments:

~*PuTeRi^HaiFaNuRi*~ said...

jgn la bowink2 k..hehe..

Shitsurei shimashita said...

ada n3 aper..tu yg bored tu :)

~ceRRy beRRy~ said...

hoho..
akak boring yek..
meh ifa temankan..hehe..
[ifa tgh x sedar diri nih..kekekeke]

Naniey said...

to puteri - thanks..tp ttp bowink..hahaha

Naniey said...

to shetsurei - haah la kan..hehehe

Naniey said...

hep wat taik mata yer ifa...