Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Tuesday, May 5, 2009

Mari berfelting

Smlm sy dpt curier kan..ekcely kat dlm tu ade felt n couple tee k...nengok kat bawh..
skang kn sy ngeh gile dgn handmade..
so love tu..
hasil pertama sy,,
agak tak kemas..
sb first time buat..
harap dimaafkan...



nila antara felt n button...button tu beli kat buttonplanet k...
byk lagi button n cute...lau nak ta g la website


ni pulak couple tee...ekcely tempah kat fyka...
n nak bg bb as present besfday die...n de lg la..
few thing include this shirt...

3 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

waaaa...
same ngan baju T ifa ngan Incik Slamo la...
tempah kat fyka gak tp kwn ifa yg tempahkan..
hehehe..
cantik2..
akak pilih putih ek...
nice =)
mst mr F suke...
weeeeeee....

Naniey said...

heheh..ha yer ke..hahaha..leh jd boria ni...haah MrF suke colour puteh,,sis pon suke gak

Anonymous said...

nk tnye.mane nk dpt felt 2?da cri byk tmpt,tp xtau la ktne nk cri lg.really need s.one 2 help.