Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Thursday, May 28, 2009

Daisy

::Salam::
semoga hari uall ceria...

cantek tak bunga kat atas ni??
hurm...bunga ni aku beli..ms beli dulu ade la bunga..tp dah gugur kan..
so ni bunga yg baru..heheh..cantik bg akula..
Bile kite tanam smthing n de perkembangan..
kite akn rase berbaloi kan..
aku tanam kunyit n lengkuas..tp da 2 kali tanam..tp tak hidup..
knp erk???frust la rase...
tp tak giveup..
tanam lagi..lagi..dan lagi..

owh..smlm sgt teringin mkn coklat kek..
so ape lg..SR dkt n ofis..
beli ajer..
Satu choc cake n hazel cake..
hazelcake tu..tak sdp la..

ini...nasi goreng aku..
hahaha...mcm nasi gorang cina..tp bukan...
aku gorang resipi sendri ok..
kat kdai mn de nasi goreng mcm ni..
ekceli msk tuk berbuke smlm..
untuk diri sendri mkn..
tak kesahla sedap tau tak...
tp sedap gak la (pasanyer)

9 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh...s
sedapnyeee cake ngan nasi goreng tuh...
krohhhh..krohhhh...
perut Ifa berbunyi..minta diisi...
ngeh3.....

Naniey said...

hehehe..nak isi dgn pe ifa???nsi goreng ke kek???

asna cute said...

Huaaa kek!..
asna jarang + xgemar sgt makan kek hehe.. kot mkn pun lebh cenderung kpd pastri hehe.. yum yum

Adoiii..
Sis dah wat asna jadi lapa nie..
ha nie y kena belanjer nie..
haaa...
cepat2 dtg kenduri kt umah asna pastu kita g makn kat SR sis belanje lak hehehe
=))

Naniey said...

ekekek..banje SR ek..hahahah..lau sis konpom sis bg tau yer..mcm la die leh kuar ms kenduri tu..hahaha

D'Rimba said...

Hehehe......Falsafah hidup katakan. Huhuhu....

Naniey said...

to dtimba - hehehe..ye la sgt kan

NaDiaHaNuM~ said...

adoi..sedapnye choc mud itew..
siyes telan air liur tgk nasik goreng tuh..
da la tak mkn lg nih..
wuuu~

Naniey said...

to nadiah - heheheeh..sbr2

LimeLoLLipop said...

pinggan tesco plak... hehehe... sebab kat my house pon pakai pinggan tu je skg.. xpecah! senang!