Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Wednesday, May 27, 2009

Demam Makan La Ubat


glitter-graphics.com

Salam,
owh jgn slh fhm dgn tajuk ent3 tu,,
yg demam MrF.

Cian die...
Demam...so ari ni die tak g la berakit..
just ikut kat darat jer...
Baru 3 hari berakit...huhuhu..
dah lama tak buat aktivit outdoor..gitulah...
hope die cptla smbuh...tak tau lah tu sok die trun berakit balik ke tak..

miss him n lonely.....

8 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

alahai..
cian mrF..mst die x biasa wat aktiviti lasak nih...

klu die xmo makan ubat..
akak mkn la utk die..hehehehe...

miss hirose said...

berakit?
tunang naniey keje pe ek?

alololo ciannye die windu ek..hehe

Naniey said...

to cerry berry - hikhik...ade plak..akk tak dmam kang mkn ubt akk yg teruk..hahaha

Naniey said...

to hirosi - ala keje tukang2...company hanta suh g berakit n tengku pahang

ije said...

alahai.. semoga mrF cepat sembuh. best nya berakit~ =D lama x buat outdoor xtvt gni. last year kayak jauh2. best2~

Naniey said...

to ije...wah..bestnye

♥princess_elaisya♥ said...

ololooo..cian dye erk...taking care!!!!! ^_________^

Naniey said...

to princess - ahaks..ok dear