Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Tuesday, May 5, 2009

Knp MrF tak cuti???

Hi..Salam..
hope uall chat2 n ceria2 selalu...
senyum...
huhu..pg2 lagi dah wat aku cedey tau..
dahlah tak leh anta sy pi keje hari ni(ngade2 kan..padhal leg g sendri)
pastu msg sy...
*hari kames b tak cuti la syg..
huk..huk...aku pon reply...
*takpelah nak wat guane..
sy bukn ape..hari khamis ni..besday die..
so nak jugak spend time n die kan..
dah la ni la first time nak celebrate n die...
after 6 years kami knl...
after 5 month we all couple..
after 1 month we all had engage..
cedey kan...
tp redha jer lah..
lau diikutkan..
khamis ni PAHANG cuti ok..
Hari Hol..So sy cuti sorang2 la nmpknyer
hurm...keciwe sikijap....

6 comments:

asna cute said...

Jgn sedih2... mybe ada hikmah disebalik nie kot huhuhu...
Amau sedih2 tau.. jum jum asna tolg celebrate kan tuk dia yea heheh ley ler asna dpt hadiah kan kan kan hehehe
=)

Naniey said...

hehehe,,,nak hadiah ajer...heheh...

~ceRRy beRRy~ said...

ala...
yeke kak..sedeynye..
xpe2.. ari extend ke weekend ek..
anggap jek time tuh bday mr F ek..
hehehe..

jgn sedey2 ek =)

Naniey said...

hahaha..takpe...weekend pon kdg2 die keje...ntah2 mgu ni pon keje gak..hahaha

jemari-sepi said...

salam cayunk naniey..

ala tian nya dia...sabo ek...hihihi..jemari tahun ni jer sambut bestday ader best ader tak best...
Tapi syiokkkkk...alamakkk..sowiiii

Naniey said...

to jemari - huuhu...cedey jugak..hahahah