Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Thursday, February 26, 2009

taggggg....

Hohohoh...dulu aku berblog tak nah dpt tag..tp skang..dihujani tag..wakakaka....suke pon de, mls pon de..tp bg tidk menghampakan miss dida kiter..sis buat yerp

RULES OF TAG:
1. PILIH 3 PICTURE YOU AND YOUR FRIEND..(BERLAENAN WAJAH YER..)..
PASTIKAN POSE2 YANG MENARIK OR LUCU...
INTRODUCE THEMDESCRIBE ABOUT THEM AND WHY SUKA GILER KAWAN NGAN DORANG!!
2.LASTLY TAG KEPADA 3 SAHAJA FOLLOWER KORANG!!!SENANGKAN!!
ok..first skali ni member aku ms blaja kat mlake dulu..die ni dr sawak..ni pic tak lucu ok..sb pic seme lam cd kat umah..heheh ni pic lam pendrive..amik jer la..hahah..kire ok la kan..ms ni pic ni amik ms konvo last year ok...n last la jmp..tp still contact..n lau de rezeki nak wat reunion...aku kwn n die taklah rpat tp..bek lah n die...gado pon n die..bek pon n die..die slalu kutuk2 kiterg..tp biasela kan...tu lah memoir yg terbest kan..

ha..ni lak..adik aku..merangkap adik agkt ako...member ako..roomate ako..n paperlah..heheh ako rpt n family die, n die pon ok n family ako..tp skang die kat peneng smbung study..hope u will success ok..km len2 cos tau..n len2 negeri..die dr johor..


n...this is my bes frens..wakakak...muke cam pecah rumah kan..wakaka..jgn marah yb..guro erk...ni lak dr perak, dulu first kami tak rapat pon tp lm2 jd cm bek sgt...sb kiteorg nih cm de chemestry gitu..hahah...final exam satu table..group assm pon sm..final pjek pon sm...wah...mmg cool ar kan..lau nak gadoh ker..de mslh ker aku cr die lah..lau tak die adik ako pic atas tu kan..tp skang die da nk tunang n de awek so cam jauh ckitla skang...tp takper..aku knl awek die..jd no hal..mn leh rahsia n ako paper die nih..hahahaseme lam poket suar aku..hahaha

ako..bg lebih ckit pic..sb sesajer je...heheh..ni lak member kire aku ni satu geng ar...aku,alim,jali,yb n rwah ct..
so skang tinggal 4 la..tp aku dgr de lak wat hal skang..sshla lau memasing da de cr hidup sendri kan..

ha..ni classmate aku dulu..heheh..memoir itu yg terindah....sori gmbar tak clear sgt..


tag ni aku tuju kat..sesaper jerk k..amik n wat..

Photobucket


4 comments:

DuNi@Qu said...

WAHHHH!!!BEST KAN TIME KONVO!!HUHUH RINDU AR NGAN MEMBER2...HUHUHUHU...ERM DIDA PON DAH KONVO!!HAHAHAHHA!!

Naniey said...

yep....ntah bile nak wat reunion kan..hahaha

PJ selamba said...

aaaaaaa
tak mau ambik
hehe
kesian kawan nani tu
tak pasal² kena cop muka pecah rumah
lalalala

Naniey said...

hahaha...takper...besfrens leh kutuk2...pecah umah die pon dah nak kawen tau