Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Monday, February 16, 2009

Award From Miss DiDa :)

hoyee...award n gift nih dida da bg lm dah..tp disebabkan aku nih tak on9 weekends..so tak terambik la..heheh..bukan saje yg minss dida tp tag dr daus pon eden tak buat lg seh..haiyoo....very de bz..hehehe...so aku kn wat posting bout tis award n gift nih...

okies first skali aku nak say thanks 4 miss dida coz gave tis award hah....Thanks a lot222....hehehe...then second i would like to rite y i like most her blog ha...aku suke sb blog die cumel n cute sgt...sm dengan award n gift yg die bg tuh...pastu..Miss dida nih friendly...aku knl die pon lam blog nih jer...br lagi knl...tp cam dah lm knl..heheh..then aku suke sgt bc blog die....dan lagi..aku suke sebuk2 kat blog die..mcm aku sebuk kat blog org len gak..heheh..bcoz...aku suke membc..membc tuk pengatahuan rite???kalu berjalan luas pemandangan mcm tu gak lau kite byk membc nih..hehehe

So jika sesiapa rase berminat nak knl n miss dida nih..g la lawat blog dia...hehehe

ha..ni plak die punyer gift...comel kan..bila kite dah pandai wat sendiri sng..n pueh hati rite???so thanks bebanyk kat dida coz bg nih k...nanti aku kan balas bg award tok kamo okies...tak pon aku bg tag ker..hahaha

with love :)

2 comments:

DuNi@Qu said...

thank yerk cik comel..u too friendly..hihihihi....

Naniey said...

welcome...hehehe