Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Wednesday, February 25, 2009

~cutenyer~

~semalam open email kan...wah...comelnyer tengok teddy nih..rase nak pelok2 jerk..ni kwn ako bg..kwn+adik sb die muda lg dr ako..so cute..so ako nk kongsi bear ni kat kwn2 kat blog...

dida amik nih bear..simpn kat blog erk..sb kamo bek sgt n sb kamo windu sis okey...smile okey..don b sad..sayang kamo

ar..yg ni ako bg kat sape2 yg rase kwn aku ok...n sape bc ent3 nih yerp...sape yg suke men ragb...heheh coz my hubby dulu ragbi player..hehehe ...aku taknak mention sape2 suh amik ni..tp ako nak tgok sape yg aggap aku kwn die,de la lam blog..heheheh

ha..yg ni of coz tok cik ceri coz die suke pink okey..suke2 tak???heheh siap bg kamo coklat tau..hehehepinky girl..syg kamo
ops...ako pon de satu teddy bear..hehe nanti ako ltk kat blog yerp..hehehe

with lovePhotobucket


9 comments:

inn said...

sis buat award kan best :)

chumel:) cgt

Naniey said...

heheh..thanks uuu...muahxx..cyg kamo

DuNi@Qu said...

THANK SIZ..SYANG KAMO JUGA!! MUAHHH!!

~ceRRy beRRy~ said...

alalala....
sweetnyeeeee hadiah kam0 naniey..
thanks ya~~
dh la pink..suke bangatttt!!!
(^___________^)

hehehe...nnti ku tepek kat bl0g :)

DuNi@Qu said...

mekasih sis...sayang kat sis gak!!

Naniey said...

DuNi@Qu said...
THANK SIZ..SYANG KAMO JUGA!! MUAHHH!!

welcome...tenyum slalu

Naniey said...

~ceRRy beRRy~ said...
alalala....
sweetnyeeeee hadiah kam0 naniey..
thanks ya~~
dh la pink..suke bangatttt!!!
(^___________^)

hehehe...nnti ku tepek kat bl0g :)

hehehe..welcome

Wahidah said...

salam ziarah...so cute la teddy ni..geram nyaaa

Naniey said...

salam ziarah...so cute la teddy ni..geram nyaaa

~lau cute amikla wat kenangan..wakakaka