Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Tuesday, February 24, 2009

~sayu~horeyy~whatt??

hohohoho....aku nk tulih smthing n ni takde kn mngena n saper2 pon..harap maklom..kcuali..polan si polan dan si polan..wakakaka
aku bukn nk ngumpat or,nak tuduh tau nk blame sesape k..
tp ni pe yg ku rase n lalui..
aku tak slhkan lelaki tau pon perempuan,..
mn2 pon aku rase de kelemahn de keistimewaan...so skang nih aku nak straight to d point je lah..
k..kite citer sng jerk..aku taknk complecated kan kdaan..
k aku break n xpakwe aku last year...
sb musababnyer biar aku je la yg tau sb aku rase personal n blog sblm ni aku de citerkan, tp da delete..
aku rase bukn slh aku or bukan slh die..tp jodoh kami bkn ber2..aku leh time..sb da lm menda ni jd coz aku dah bersedia 2 buln sblm aku break lg..menda ni nak taknak aku kn wat gak..coz aku rase mmg takde jln len lg..ye de solution die, tp aku mls n taknak pikir lagi..aku wat kptsn nih..
so then, km broke up n die pernah ckp kat aku yg die takkan leh time ppuan len selain aku,,
see aku tak nah luper pe yg die ckp kat smp skang n even kt2 kesat yg die ckp kat aku..since skang nih, aku taknah lupe...n smp bile2 aku takkan luper...
yes..aku syg die..tp dulu..n skang aku hate die coz die kt aku mcm2..
ok fine aku leh timer, die ckp ni seme slah aku, ako tak slhkan die..n die kutuk aku,dia hina ako..ako mmgla bengang bukan, tp aku redha (cewah) wakakak
then since now, wah..terkejut aku yg die de makwe k..syg k..wah..wah..
mn kt2 die dulu yerp...hurmm...
k frankly aku ckp,,,aku terkejut n aku rase cam nk ckp kat die balik..."sy akan terus cintekan awk smp bila2 n takde org len leh ganti tempat awak" dgn nada yg ckup sinis n aku nak tengok muke die mcm mn...
hah..konon lah...ckp mcm2 bila nak memujuk..tp ckp talak supe bikin kan..
ako bukan nak slhkan lelaki k..tp be frankly lah..lau takleh wat pe yg dickp tuh, bek jgn ckp..
kite tak tau pe yg akn jd ms akn dtg..
sng lau ckp ok jer kan...takyah nk ckp itu..ini..
konon nak bwenti keje sb aku..dulula kan...dulu ta dulu sgtlah...sb da hanta surat resign pon..
tp alih2 keje yg sm gak skang..
wakakak...pe ni kawan...
then..ckp dh keje n jabatan len..alih2 yg sm lg...
huhuhuhu....ntahla manusia nih
korang lau de komen..komen ckit yerp..aku nak tau komen korang
Photobucket

4 comments:

PJ selamba said...

wah wah wah!

Anonymous said...

sedangkn bumi b'putar m'ikut paksi inikn pulak manusia xkn berubah atinye.
lelaki perlukn belaian kasih syng.
takdir..

Naniey said...

wah wah wah!

to pj...hehehe..tu jerk komen?????

Naniey said...

Anonymous said...
sedangkn bumi b'putar m'ikut paksi inikn pulak manusia xkn berubah atinye.
lelaki perlukn belaian kasih syng.
takdir..

February 24, 2009 4:59 PM

yezza..i tak slhkan die pon..but...jgnla ckp per yg kite rase kite tak mampu rite??