Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Thursday, February 26, 2009

~jiranku berpindah~

wakakaka...hari ni rase cam mls jer nak tekan keybod..coz mls nak berpk n mls nak tekan2..hahah leh ker cam tuh??
paper pun aku nk wat ent3 ni coz aku de benda nak citer..hehe..smlm jiran aku dah pindah umah..means kay sblh kanan aku da takde org k..sblm ni de pon aku tak knl pon..hahaha (eh kt jiran pindah??) mmg la pindah...die bg tau smlm..eh nani ni kt tak knl..
cam ni, aku mmg tak knl n jirn aku tuh...sb diaorg seme bujg k..ako lau bujang n..aku tak brape nak bertegor..nanti pe plak org ckp kan..so aku tak tegur la..hahah
aku nk tegur tp aku segan..sbnyer biarla bergaul n jiran tetangga kan
tp tu lah..tp bila aku masak ke wat kue ke..aku bg diaorg tau..
tp aku tak nah ty nm diaorg..hhahahah(byknyer tp)
Smlm ms aku ngah syok tengok tb..tb2 de org bg slm..hah..aku dah gubra da..siap ketok pin2 ag...aku hold jap..
aku pi amik tudung pastu bukak pintu..
ges wat??heheh rupenyer jiran seblh umah..pulangkan pinggan aku yg aku bg agar2 dulu..siap balas balik ag..
korang tau diaorg beli aper??
kek secreto recepi tau..
wei aku bukn blsn pon..terkejut aku..tp org dah bg just say thanks je la,
tat y la aku tau diaorg pindah..
sob...sob..sob...sedih lak aku rase..sb aku dah takde jiran tetangga..(beknyer)
bila nak pindah br la nak bertegor kan..hurmm...nak wat mcm mn dah diaorg nak pindah kan..aku rase seme tuh by adik2 aku jer kot..tp tak tau la kan..
tp wish diaorg heppy la..(biar diorg tak bc pon) hahaha
hurmm..dah kesunyian..wakakaka..
sedih cm knl rapt plak..lebih2 plak..hahahah
nanti de la jiran baru kan...doa2kanla..
moralnyer:- sosial la n jiran tetangga anda..beramah mesra..

Photobucket

3 comments:

inn said...

hehe..tuelah mase ada wat xtahu..mase nk pindah sedey..klaka lah akan nie

Naniey said...

heheeh...segan la dik nak tegor..hahaha

Emey said...

biasala tu.