Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Friday, February 13, 2009

Award lagi

zzzz.....ha..morning ualls..huhuhu..dtg2 ofis je da de keje..tp just tlg org je..heheh...then dah siap br on blog..bila on jerk dah dpt awrd..ges dr sape??? of coz dr mr.daus..hehe..mr daus ni suke sgt bg awrd dkt die punyer follower...sb per??korang tak tau??how come u...sbyer die syg sgt pada folower n die apreciate die punyer follower...so sweet rite...tp awrd ni bersyarat tau...hahahah....




Syarat2 ambil Award
1. Passkan ke 5 bloggers sahaja.
2. Promote cket blog ini.
3. Pastikan bloggers tersebut sudah follow korang.


4. Pastikan bloggers tersebut juga follow blog Daus.


5. Buat satu posting mengenai award ini.


Hanya 5 syarat mudah




Jadinyer..aku kn pass kat 5 org follower aku...saper ek...huhuhu...nasib er

-Miss cerry berry

-dida

-kak aida

-ain

-miss qaseh



mereka2 inilah yg akan mengambil award ini...yg diamanahkan oleh mr.daus...so aku ni bukanlah salegirl yg reti nak promote blog2 nih..tp terpakse..dipakse..kn pakse promote yerk..hehehe...lawatilah blog Mr.Daus..hahahntah paper je promosi..huhuhu
hohoo...aku apreciate sgt award nih..sb aku ni boleh dkira new gak lam blog memblog nih..tp thanks utk sape2 yg rase die kwn aku n tolong aku..hehehe...thanks a lot to mr.daus yerp..



with love

3 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

naniey cayang~~
d@us dh bg dh award tu kat ku..hehehe...
kam0 jd 0rg tengah die ek??
xleh jd nih!!
nnti ku g senduk d@us...huahuahua...
nway..thanks ya nanieyku cayang :)

Admin said...

hehehe....no lah..bukan org tengah..tp org sipi2 jerk..hahaha

qaseh qist said...

erk.. ape nih.. ape nih?? hahahaha
kompius la.. hehehe