Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Friday, August 28, 2009

Oh Mr Kura2

::Salam::
semalam on d way balik keje..
jln nak masuk ke rumah aku la kan..
takkan umah menteri plak
aku jumpa...mr kura2..
kecian..mayb die sesat..
so tanpa berfikir panjang sb tak smpt nak pk..
mayb time tu tengah panas
dan juga time tu mmg tak sbr nak smp umah..
terus je benti amik..ngeh..ngeh..
kesian tau dgn dia
dahla sekor2 jer..
aku rs dia ni ngah jenjalan tak jmp jln balik kot..
erm..aku tlg la kan..amik bwk balik umah

bila dah smp umah..aku rs mcm kecian plak kt mr kura2 nih..
nant nanges cr mak die..adus..
pikir punyer pikir..col Mr Tunang..
(mcm tu pon nak col tunang pe da)ni ngade je lebih..
die ckp up to me..

so..aku pun decide nak g anta die balik kat tmpt die..
tp aku tade la anta tmpt aku amik tu..
aku ltk je ke jln yg btl..
heheh..nant die pandai2 la
berdikari..hehehe..

caiyok..caiyok..

**klik kat cni ke blog wedding aku

7 comments:

miss hirose said...

baiknye hati nanie ni..
msti kura2 tuh terharu sgt2..hehehe

cumel la kure2 tuh..
besar ke kecik tuh??

asna cute said...

hehheeh seorg bakal isteri yg mpunyai kasih syg kepda haiwan!

sgt lovely.. klu asna.. asna campak dia ke tasik yg terdekat.. mybe kat situ kwasan dia hehe =)

Naniey said...

to sue - keik sgt lg...standard size yg jual kat kedai tu agaknye

to asna- hehehe...biasela..mesti de ksh syg,,nak kawen ni

LimeLoLLipop said...

wonderpet wonderpet.. teeheee...=)

~ceRRy beRRy~ said...

sweet la akak nih...
kura2 tuh pn comey..
dapat pahala kat akak bulan pose nih..
klu akak x amek..mst kura2 tuh nanges jln mlm2 sorang2... :)

riBEna said...

alahaiii~
kiut nye
windu lak kat kure2 ziera dlu
hukhukuk~

meo188 said...

comelnye kura2 tue.

trase nk smack down je