Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Thursday, August 13, 2009

tukar profesion

::Salam::

hu...smlm col kawan..
die ckp die da dpt keje..

then secara tak sengaja ty de keje *** lg tak..
die ckp ade...

hari nak tepon ty..hehehe..
hope de la keje yg lm dah nak..
nak tukar profesion lak..
tak mo lg duk ngadap pc ni hole day..

mau kerja yg heppy..
yg aku minat..

daaa...wish me luck

***kul 1 ngah hr nanti...aku de interview...oh...sgt debar..hope sgt dpt keje ni

10 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh..
gud luck akak :)

Eyda Chan said...

nice.. i pun rasa mcm mo tukar profesion la.. uhuhhuhu

Naniey said...

thanks ifa..doa2 de lg keje tu k

asna cute said...

All the best sis!!

moga rezeki sis murah dpt keje baru.. =))

Haliza said...

harap awk dpt buat yg terbaik utk interview

Areefah said...

Salam...waa nak tukar profession la plak...ngadap pc ler best...ada internet hantam ler donwload mcm2...hehehe..akupun mcm nak tukar profession juga la...hehehe..tengah mencari...

Framestone said...

he..23x xpe pun tukar profession asalkan hati happy n xmemudaratkan diri sendiri

meo188 said...

best of luck. dh berjy jgn lupe kengkwn

lady milk said...

good luck...semoga dapat kerja baru!!
mana tau ada rezeki kamu..some more rezeki nak kawen..sapa tau kan!!

atiQah adNan said...

waaa.. macam best je keje tu.. heheh
gUd luck tau..