Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Thursday, August 6, 2009

Senyum tukan sedekah

::Salam::

smlm kedai buat wedding kad aku col,
suh dtg tgok sample kad yg dah diprint,
so pegilah after abes keje,balik awl 15 minit..

pegi masuk selambe n senyum..
leh plak dak yg duk kat kaunter tu buat muke ketat..
huh..aku punye la manis senyum..
..ceh aku buat tak tau je lah..
ms dtg nak tempah ri tu pon sm..
muke ketat..ko dah la kn lyn customer..
ko buat muke ketat, igt elok ker.
at least senyum ckit pon jadilah..

aku nant nak amik mls nak berurusan n ko lagi..
**kalu ko bc ni lg bagu**
senyum tu kan sedekah..tak rugi pon lau snyum..
MyEm0.Com


9 comments:

lady milk said...

sabar awak...dulu kite masa nk kawen pun facing the same problem pasal kad...kite wat kat kadkahwinku.com (ambik ko aku publish name company..)

diorang ni kadang2 x tau kot how to treat a customer,..cuma nak ambik duit je...sengal kan!

Naniey said...

tul tu..huhu..tp kat kedai ni kn face to face...seb bek sorang jer yg mcm tu...

ije said...

haha. siap letak company lagik tu. =D

asna cute said...

kalau asna mcm tue jumpe org
wat muke ketat terus gak.
+ saje nak sakitkan hati dia lagi memang asna cari pasal kt kedai dia tue hahah =p

*bad mood + mood jahat~

jemarisepi said...

betul lah kan..senyum tu sedekah..selain sedekah awek muda tau..yg susah nak senyum tu cepat tua..bukan cepat tua jer..cepat MAMPOS..hahahhahahahha..opsss..
astarafirullahalazim...hihihiihihi

tak apa yang,senyum ngan jemari jer len kali...amacam setuju..??

miss hirose said...

hahahaha
muke ketat??
klaka je ..
naniey tunjuk ckit muke ketat..hehe

nurul riza said...

dorg mmeg cam tu..cam ne nak dpt pelanggan..

meo188 said...

:)

-- [ 4nkEl r4p ] -- said...

erk ankel nak kawen tahun depan..so kena buat kad la dari sekarang..
wakaka