Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Monday, August 10, 2009

cite hari sabtu & ahad lepas

::Salam::

wahh..pg td mmg ngah lost mod..
sb smgt nak buat keje berkobar2..
so terpakse lepaskan tuk memblog..
kalu mood memblog dtg..keje mmg tak buat la..
so kite abaikan..buat pe yg penting..
.
.
.
.
.
okeh..sbtu lepas aku igt nak pi umah akk aku..
tp kemalsan melanda..duk umah jer..
plan nak jumpa member pon tak jadi..
soz henpon aku kn blog..waaaa..
sb pe???hahaha..sb tak byr bill..
hahahaRm600 woo....2 no la..
giler ar..mlm ni g byr lah..hehe..
..
sabtu lepas gak rajin wat kue..
kue lapis..
tp tak puas hati la..nanti nak try lg skali..biar cantek..heheh

..

ahad lak aku n Mr tunang lak..
plan nak buat goody bag..
isi gula+potpuri+jeli(utk tetamu)
utk kengkawan rapat aku dah wat awl2..
utk tetamu ni byk ckit nak buat lam 400 - 1000
tu pon lau rajin..
lau tak dlm 600 je la..
sb biar buat lebih jgn kurang..

paper bag dah siap just isi je benda2 tu..
kotak lak tak ckup nak isi yg da ciap..
cume buat lam 3 kotak
1 kotak bsr n 2 kotak kecil sederhana.
stop dulula..
..

then ahad tu gak aku de msk2 ckit..
mkn nasi+kangkung goreng belacan+kari ikan tenggiri wit bendi
woo..MrTunang mkn byk..
ptg plak aku merajinkan diri goreng cempedak + pisang..
abes gak..

hehe..suke2 sb MrTunang mkn byk..

11 comments:

miss hirose said...

waaa nani pandai masak..
msti MR TUNANG kamu sayang bangat ni..

hepy je kn tgk org
da nk kawen ni..
muke msti berseri2..hehe

~ceRRy beRRy~ said...

akak ni pandai masak la..
untung mrF akak..hik2...
bila nk rasa akak masak nih...???

asna cute said...

wahhh bz yea weekend sis yea..

setiap weekend org nak kawin nie mmg akan bz ker sis?

hehehe *sibuk jer asna nie nk tau yea~

cookie devine said...

sebln sblm big day dah siap.Rajinnya...

aleena said...

kek lapis tue colour dia cam chantek ja:)

meo188 said...

syok2...

Naniey said...

to miss hirose - ekekek...die dah pesan..lps kawen takmo nani keje jaoh2..hehe..sb nak nani msk tuk die..leh mcm tu??hee

to ifa - heheh...nant dtg lepak umah akk, akk mskla..

Naniey said...

to asna - haah..mest bz punyer..nant asna pon mcm tu gak..lau asna buat sendri semenyer la..lau seme sponsor..tak bz la

Naniey said...

to cookie - heheh..siapkan awl2 nant takdela kelam kabut n nak sshkan org len kan..

to eleena - kue lapis la dik..hehe..cantik mmg cantek tp lembik ckit

Naniey said...

meo..syok pe yg syoknye

w a n a said...

bessttnyaa nak ke gerbang perkahwinan...