Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Friday, August 21, 2009

Setiap jumaat

::Salam::

setiap jumaat..ekcely tajuk novel yg aku bc skang ni..
Norhayati Berahim..dah lm beli tp
baru de kesempatan nak bc..
tu pon ms kat ofis je..
lau kat umah mmg tak nyempatnye..

mlm ni or mgu dpn aku plan nak g tgok baju..
bab2 baju kawen ni aku dah tak risau..
sb dah setel just tak g pilih lg baju mn nak pkai.
(mcm butik sendri je kan)hahaha..
butik member..so sng la..bile2 nak leh prgi and pilih jer..

tp yg aku riso skang ni..
makeup??mn mau cr??
de sb la knp ssh nk cr..
first - dah cancel dgn kwn kkak sb tak jd sewa baju die..
second - pelamin pon cancel.
third - tak berbaloi die dtg umah aku jauh2 just nak makeup hnya utk skali..
lau korang nak pegi ke???

aku rs ramai yg taknak kan..
butik member yg akn aku sewa baju nih pulak,,
die de 3 function pd tarikh sm aku nikah..
so mmg ssh la nak suh die pegi..
skang yg menjadi mslhnyer sape nak makeupkan aku??
waaaaaaa..fenin..

nak makeup yg simple n nice..
takmo merah2 sgt..takmo terang2 just nice..
simple..asal nmpk seri muke

(kredit tuk pakcik gog)

aha..mcm gambar kat atas ni ha..
lau aku pandai makeup..
aku makeup je sendri..sng ..

tp mslhnyer..aku tak yakin..
hua..


9 comments:

atiQah adNan said...

nak yang simple saya leh volunteer makeup kan.. heheh :D huhuhuu

Naniey said...

ha..btul ker ni..leh ke akk dtg kenduri nani nanti??heheheh

asna cute said...

kak try cari lg dalam internet ek.. insyallah mesti ada puye =))

All the best!

Wow! lagi sebulan jer nie hehehe =))

Naniey said...

to asna - hehehehe...ade mmg de..tp sanggup n tak sanggup jer...lg pon skali je akk nk makeup..buat pe byk2 kali..lebam muke akk nanti..hahaha..tgok la mcm mn..akk make over sendri ke..kakak akk ke...heheh

ije said...

try tgk kat youtube je.. =)

~ceRRy beRRy~ said...

ish3..
ni masalah bsr ni kak..
xde makeup..x berseri lak muke..
x kene plak ngan baju yg cntik tuh..

xpe2...akak try cri sape2 yg leh volunteer makeupkan akak..
kdng2 die xde skill pn kalo slalu makeup..mmg akn leh makeupkan org..

akak jgn risau ek :)

Naniey said...

to ifa - hehe..mmg tak risau tp risau gak..boleh gitu..hahahaha..akk ngah blaja cr yg betul tuk makeup nih..hehehe

meo188 said...

slmt pengantin baru!

ynadona said...

saya saya!saya tahu mekap.ngeh2.duk mane ni.kalo dekat meh la kita mekap kan.gian gak dah ni lame tak pegang berus...hahaha kidding je.so dah x lame lagi nak naik pelamin ek?best nyer..