Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Monday, August 17, 2009

Monday

::Salam::

hi...so sori coz..
agak lama tak update..
bukan pe..

malas..tade idea..tade mood.
sejak 2 menjak ni..sgt2 mls tuk berblog..
pe tah lagi utk mengupdate..
bukan de org kesah lau tade update..
wakakak..perasaan je lebih.

Hoyeh..baju nikah gue sudah siap diambil..
sgt cantik..heheh.arh...cume aku blom start jht beads on it..
ptg ini akn mulakan operasi..
pic baju tuh..tak payahla tnjuk lg..
nant dah siap beads..akn disnap pic..
tp just sipi2 jer ok..

last week de g interview kan..
dah dpt keje tu..
tp cam ..argh..agak tak best bile dgr pasal gaji..
so dah bincang n Mr Tunang..
tak jadi keje tuh..

abaikanla tu..
rezeki ade dimana2..so it's ok..

**wedding count - 1 month 1 week and...ntah bape day lagi..
ar.


9 comments:

miss hirose said...

naniey bju da siap ek..
msti cantik ni..
bseri2 je pengantin nti..hehe

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh...
aju pengantinnya dh siap yek..
x sabarnye nk tgk :)

LuVidA^^ said...

yela..nk kwen..mne heran sal blog update ke x..heee

asna cute said...

Biler kad nak smpi kat umah asna nie???

hehhehe xsabar dah nie nak tgu kad + nak book date awal2 terus hehe

d i D a_LittLeBaby said...

wahhh akak..janga malas2 laarr..adik nak tahu ape stor terbaru akak..adik dah lame tak updtae blog..huhuhuh..

meo188 said...

erm, waheeda & ustat akil kawin dulu sblm korng... huhuhu :p

Naniey said...

heheh..tunggu ke...kad akn menyusul...sbr2 yer....doakan seme berjalan lancar k kengkawan..

dida rindu kamu..

ifa&asna - hehehe..wish akk k...tgu kad akk n jgn lupe dtg..tido umah akk pon takpe...

luvida - heheh tau2 je kamu yer..

sue - heheh lom tgok pkai dah tau cantek yer

d i D a_LittLeBaby said...

ee...dida pun nak tidoo umah akaka....huhuhu..tapi dida tak dapat ggg umah akak..huhuhuhuh sedeyy nyee..uwaaaaa =((

Naniey said...

ala..nape tak pat pegi???hhuhuhuhu..dida kat sbah yer